Nice Weekend @ Hurtbulle

Ja jag försökte komma på en bra rubrik som sammafatta lite av min helg. Och i vanlig ordning så är jag lite dålig på att uppdatera ibland. Men på fredagen mötte jag som sagt dd och vi knalla ner down town, kikade runt lite, köpte en snygg tshirt åt syster på gina tricot i födelsedags present. Efter vi hade varit ner på stan knalla vi hem till mig och tog oss ett glas vin och fixade oss osv. Och när vi var fit for fight for vi hem till groven&lina en sväng sedan fick vi skjuts av groven till Sarah. Hos Sarah var ju självklart hela tjejligan i form av: Amanda,Sarah,Sandra,Fia. Det var en riktigt trevlig kväll även fast det kom "upp" en del saker, som det vanligtvis brukar göra när alkohol är inblandat. Och sen kom det ju upp diskussioner om andra saker på gården osv, det tänker jag inte gå in på nu för jag tycker det är respektlöst mot dom jag skriver och pratar om. Svårt att förklara, men just det ögonblicket var otroligt obehagligt, så fort vi prata om det rös hela högen, usch.. Jag kände men jag såg inte, sikken tur för mig, annars hade jag allvarligt skitit ner mig.

Och jaa då är vi framme vid lördagen, helt otroligt jag säger bara det! På fredag natt kom jag hem vid 5 tiden och kliver ändå upp vid 12 , detta är inte likt mig folket så är det bara! Och det värsta var att jag klev upp då för jag var super pigg och inte ett dugg bakis, hur funkar det? Alltså, jag vill absoluut inte klaga, jag förstår bara inte. Men iallafall eftersom jag var så extremt pigg för att vara en lördag förmiddag, då jag vanligtvis sover och slappar inför fyllan på kvällen. Men nej not this time, först vid 2-3 tiden följde jag med farsan ut till hedesunda trakterna för att plocka kantareller vid deras speciella " svampställen" haha! Så ja, jag knata ut med pappsen i skogen, var rätt mysigt på något sätt, helt tyst men ändå inte, naturen och allt, haha ja ja nu lät jag som feta filosofen men det var ju så satt, och vi hitta ju inte så mycket svamp men lite iaf och det är ju + kanten! Och efter svampplockningen så var jag fortfarande lika hurtig och pigg så jag drog och gymma i en timme, ja jag vet jag kan knappt tro på det själv, bella adolfsson gör aktiva saker på en lördag förmiddag? Öhm nej, brukar som sagt inte vanligtvis ingå i min lördagsplanering.


När jag hade kommit hem och duschat och fixat allt så mötte jag dd så knalla vi över till fredde en sväng som bor över gatan, satt där snacka och drack lite osv. När vi hade varit där en sväng så kila vi upp till fia och forsatte med brudarna där, sen kom även martin och hans polare dit också. Därefter kika vi upp hos Sö en sväng men det var inge vidare, så vi gjorde sällskap tillbaka med några från festen ner till stan där jag och dd tog bussen hem till lina i forsby för att möta henne, groven & erik. Sen kom även Adde malin& co dit också. Jag tycker hela kvällen var trevlig för övrigt, det blir vad man gör det till, men grädden på moset var ju självklart slutet av kvällen ;) haha.


Och ja idag är det söndag, söndag, och åter söndag. Ska kika över hos fia en sväng om ett tag som jag gjorde tidigare idag, fia och sarah skulle smälla i sig en fet jävla pizza, usch så gott ;O! Sen blir det filmmys med anders och gurra ikväll.
Hoppas alla haft en bra och trevlig helg, och ni där ute som är bakis idag .. rätt åt er mohaha! tycker inte ett dugg synd om er , bara så ni vet liksom ;)


Adiòs Amigòs !


Tid, Ork & Lust?

Ja just dessa ting är det som fattas när jag inte skriver i bloggen, och det får ni läsare stå ut med. För jag har ingen själv diciplin om att jag måste skriva varje dag, jag skriver helt enkelt när jag har tid, ork och lust.

Så ja, tänkte bara resumera slutet av denna vecka en snabbis eftersom det inte hänt så extremt mycket sen i tisdags då jag skrev sist. I Onsdags så var jag i skolan i vanlig ordning, rätt roligt hur dagarna kan variera, vissa dagar går jätte fort medans vissa går i slowmotion även fast dagarna är lika långa, ja ja något att klura på det där! Efter plugget blev det en sväng på gymmet där efter slappa hemma i sängen. Sen har jag gett mig fan på att försöka hålla mig ifrån skräpmat och liknande i veckorna, och istället ta det i samma sväng som när man dricker alkohol och allt på helgerna. Men sen sitter man och snick snackar med Patrik i onsdags på msn, så sitter han och frästar mig, och frästar och frästar. Han tjatar i ca 15-30 min på att vi ska gå och käka max, han bjuder, + meny, glass, dipp o bla bla bla. Jag sa strängt nej ifrån början men ju mer och mer han tjata desto mer sugen blev man så ja tillslut så var det ju jag som gav efter och knalla över till han vid 10 tiden och gick till max, OCH FÖRBANNAT GOTT VAR DET ! Sen blev det snack i alla dess former hemma hos han eftersom vi inte träffats på länge sen satt vi och garva ikapp till både  scrubs och 2 1/2 men , i loove it !  Trevlig kväll!



Och ja igår torsdag , hade vi bara en lektion på morgonen sen blev det gym en snabbis för mig sen slapp i vanlig ordning, ni märker att jag älskar att slappa mohaha, sen kl 5 blev det jobb. Usch vad både jag och Pär var övertrötta igår, satt och garva så vi grina på jobbet igår, jobbigt för magen men kul var det!

Idag är det fredag, which i love to. Fredagar& Lördagar är = Alkohol i min värld. Så ikväll blir det väl party för fulla muggar får man hoppas. Blir kanske ut till Sarah och alla brudar på förkrök sen visar det sig, men inget bestämt, både positivt och negativt att ta det som det kommer har jag tänkt på. Skönt ibland att veta vad som händer under kvällen/dagen, men ibland är det förbannat skönt att bara ta det som det kommer, och inte riktigt veta.

Ja ja, först nu ska jag ner på stan med dd en sväng och kika och dona sen blir det väl hem hit igen och fixa. Ska också köpa present åt syster yster eftersom hon fyller 28 idag , grattis grattis världens bästa stora syster!

Så nu ska jag knata ner på stan, men för er som både vet vad ni ska göra och icke vet, ha en förjävla bra kväll i vilket fall som helst, för som sagt det ska jag försöka ha iallafall ;) ENJOY IT !


Adiòs Amigòs !


Grab My Ass!

Fyfan vad jag är arg, besviken, irriterad, you name it ! det bara kokar i mig !

Min bästa vän Johanna, mitt allt på denna jord har under en längre tid haft otroligt ont i magen/ nedre delen av magen och gjort en del prover och till slut har hon fått operations tid för att göra ett s.k titthål så läkare kan se vad det är. Och denna operationstid skulle äga rum idag på förmiddagen/eftermiddagen. Så igår sov jag över hos henne klev upp kl. 7,johanna tog sin sista matbit vid 12 dagen före alltså igår (måndag) och jag tog en macka i morse sen blev det att bära av till sjukan, johanna fick inte dricka något från kl 9 och helst inte röka heller. Så jag besluta mig för att inte heller äta&dricka förrän hon var nere på operationen då jag såg att allt var lugnt. Så gick tiden, dom gjorde iordning henne iform av dusch, dropp etc. Sen gick tiden ännu mer långsamt fram, vi lekte med den elektroniska sängen som man kan fälla upp och ner och hej och hå, sov i massor, rökte, lira kort, kika barnprogram eftersom dom bara hade ca 4 kanaler på tvn.

Beräknat så skulle johanna bli opererad vid 1 tiden på förmiddagen det blev helt plötsligt försenat en timme, så vi vänta, och vänta och vänta, och ja vänta? sen blev kl 4 och jag röck tag i en sköterska och fråga vad fan det är som händer varför ingen kommit och informerat, och då sa hon att dom håller på och diskuterar nere på kirurgen, öhm okej? Ja ja , så vi vänta lite till, och lite till .. Sen fråga vi ännu en gång vad fan det är som händer och dom hade fortfarande inte hört något. SEN, KLOCKAN HALV 6  kommer läkarna som skulle vara med under operationen och säger att det inte blir någon operation idag, pga. att narkosläkarna gått hem, inte funnits tid idag till att operera henne osv.

Alltså, fattar ni det? Ligga där inte ätit på hur länge som helst, inte få röka, inte dricka sen får ni reda på att det inte blir något av? FY FAN! Jag blev så förbannad, tyckte så jävla synd om johanna, mitt hjärta. Hur fan kan man göra så? Dom skiter ju bara i det, dom vet inte vilken smärta hon haft, och dom skiter helt fullständigt i att vi legat där hur länge som helst, och utan att hon fått äta eller dricka. HELT SJUKT! Är det här detta som kallas sjukvård? Hell no!
SÅ GÄVLE SJUKVÅRD NI VET VILKA NI ÄR, TA ÅT ER FÖR YOU CAN GRAB MY ASS AND GO TO HELL!

Johanna, you know i hate to see you hurt ..


Så denna s.k operationsdag osv har gjort att jag inte skrivit, eftersom jag först efter skolan igår drog och gymma, sen hem ,duschen packa ihop, upp till brynäs en sväng och kika lite film med Anders, Christer och hans nya flickvän väldigt söt och trevlig kicka :) Sedan möta johanna och hem till henne.

Jag och johanna är verkligen nära bästa kompisar, vi gör allt för varandra och med varandra om jag säger så, och detta som jag nu kommer skriva får ni tycka vad fan ni vill om jag kunde inte bry mig mindre, men detta gjorde att jag skratta tårar igår tro mig, sitter redan och skrattar ! Igår kväll var johanna tvungen att "skölja tarmarna" med en vätska som fungerar som laxoberal, som gör att du skiter knäck med andra ord. Och detta är hon tvungen att göra innan operationen, och det är en flaska med ett långt "rör" som du ska stoppa upp i skitan och sedan spruta in, och detta låter lättare än vad det är, så johanna bad mig hjälpa henne.
Och självklart, jag gör allt för min Johanna även om det innerbär en sak som detta, så ja. Där låg Johanna Svanberg med rumpan bar medan Doktor Isabella Adolfsson sitter med en tub i röven på henne ? Blunda och tänk er det framför er, då kan ni tänka er hur mycket vi skratta! HAHA fyfan jag bara grina och grina av skratt medans jag försökte göra det lite profesionellt och snyggt men det gick ju som en dans på rosor till slut, för efter 5 minuter höll Johanna på att skita ner sig så hon sprang in på toan, så ja då skratta jag ännu mer! HAHA ja du herregud säger jag bara, Johanna vad skulle jag göra utan dig ? Fyfan vad jag älskar dig !

Ja du, denna dag och detta inlägg har tagit musten ur mig så nu ska jag bara tare lugnt och försöka sova i tid, så jag inte är alltför död imorgon när jag ska både gymma och gå i skolan,

Hare bra så länge gott folk så hörs vi !

Adiòs Amigòs !

Lyckad Helg!

Denna gång överdriver jag faktiskt inte med rubriken för denna helg speciellt igår (lördag) blev det väldigt lyckat! Har haft fullt upp sen i igår förmiddag sen jag vakna så har inte hunnit skrivit något så därför kör jag en liten tillbakablick:

Fredag,
Efter jag fixat klart här hemma begav jag mig av över bron upp till syrran på brynäs där vi korkade upp lite vitt vin, SLURP sa det bara! Efter vi suttit och smuttat på lite gott vin och taggat till lite musik så gick vi över gatan för att möta upp Anders där Björn skulle hämta upp och och skjutsa oss ut till Löhman på slottet. Och i vanlig ordning så var det fest för fulla muggar där ute och det bästa var att det bara kom mer och mer folk som man inte sett på ett tag så det var verkligen trevligt och drag var det också så, ja SKÅL !?

Lördag,
Var lättare att komma upp än jag trodde ifrån sängen på morgonen, medtanke på att jag kom hem vid 5 tiden och klev upp vid 12. Men jag tror jag var så taggad inför kvällen därför man blev lite piggare, men bakis var jag fortfarande! Och ja, varför var jag så taggad då tro? Jo för nu i veckan har min "mamma 2" fyllt hela 50 år, och mamma två är annika Johanna's mamma hon är som en mamma för mig därför , "hennes tredje dotter" som hon brukar säga.

Men iallafall så igår på lördagen skulle hon ha brakfest för att hon fyllt då, så det skulle komma ca 35 pers till en lokal som dom hyrt. Så jag hann som sagt bara vakna fixa mig och köpa en blombukett åt Annika sen bege mig hem dit, eftersom det var jag johanna och jossan (johannas stora syster) som skulle fixa det mesta med festen, dukning, servering, och jag och johanna skulle även stå i baren och som tack för hjälpen fick vi dricka hur mycket vi ville, GRATIS!
Och om jag säger så här, jag och johanna hade gjort det utan att få dricka gratis det var bara ett + i kanten, för vi hade så jävla roligt, visst jobbigt på ett sätt att sköta allt med drinkar servering dittan&dattan, ränna runt osv medans man skulle dricka själv och mingla med folk, men det var värt det, helt klart! 

Så det blev en jävligt lyckad kväll för mig, oss, och viktigaste av allt, för annika som fyllde hon hade haft jätte kul så det var bra, sen hade även gästerna haft det trevligt, så det ska vara med andra ord!

Jag och johanna diskuterade det imorse när vi vakna att, fan, vi hade roligare igår kväll än vad vi haft på vissa hemmafester som varit hos folk i våran egen ålder eller lite äldre, så då snackar vi topppoäng för att vara 50års fest gott folk !


Och ja, efter vi röjjt undan lite och festat klart så kom vi hem till johanna vid 5 tiden snacka lite skit födelsedagsbarnet och hennes lillasyster Carro grymt trevlig & go tjej som jag aldrig träffat förr, och som jag defenitivt ska träffa fler gånger! Ja ja efter skitsnacket så somna jag och johanna som två stockar, festat från 5 till 5 + jobbat på det ? Mjaa bra sliten, JOVISST!
Imorse vakna man upp brevid gosrumpan chilla lite snacka skit osv, sen blev det att bege sig hem och fortsätta sin bakissöndag, så nu ligger jag är utslagen i sängen efter en underbar helg, tack alla för i helgen ni vet vilka ni är ;) Så nu jävlar blir det att äta en fet,go och flottig pizza, mmm bara knullar i munnen! Sen senare blir det bara mer slapp i dess former, ska även knalla förbi anders en sväng och dra några filmer.

Jag gillar fan söndagar, jag hatar att vara bakis, men söndagar är ännu en bra anledning till att inte göra någonting, käka skräpmat och inte röra sig ur fläcken, så söndagar, yes i like it!  Ha en skön söndag era bakistroll för det ska jag ha! 

Adiòs Amigòs ! 


Ett jävla ryck!

Tjolahopp!

Vilka jävla ryck jag gjort idag om jag får säga det själv blir ju fan helt tagen av mig själv haha, brukar annars vara den där som tycker om att chilla lite på förmiddagen och inte ränna runt som ett skollat troll men visst jag kan jag också sörru !

När man tränat så man svettats som bara den var det otroligt skönt att ta en lång varm dusch, sen när man kliver ur duschen så känner man sig som en ny människa (nästan iallafall) . Sen var det ju en helt annan femma att mina ben var som spagetti när jag gick ut från gymmet och en cigg på det hela blev ju bara + i kanten haha, måste sett ut som att jag var lite små lullig här på förmiddagen xD  men vet ni vad gott folk ? Den bjöd jag på!

Efter en skön dusch och lite fix begav jag mig ut på en roadtrip till köpis med pappsipoppsen. Skulle snacka med en anställd på Divas boning där jag sökt om APU plats, och sikken tur man hade då så fick man den ! Så nu vet jag vart jag ska spendera min APU till hösten ! :) Kändes skönt, för det är ett av få ställen jag kan tänka mig att praktisera under en längre tid, sen finns det självklart nackdelar med alla företag. Men ändå, förr när man sökte praktik så tog man sånt man ville testa på, men nu handlar det om sådana företag man skulle tänka sig att sommar jobba på osv. Så det är inte bara att fråga på vilket ställe som helst.

Nu snart ska jag käka revbenspjäll vilket jag avgudar ! Tänk dig ett par saftiga spjäll med mjukt gott bröd från bageriet, sen en fet delikatess ost på? Kan inte bli mycket bätttre ! MUMS! Och när jag njutit färdigt av den goda maten ska jag kila över till syster yster och dricka lite vin, eller inte lite utan vin i massor ;) sen blir det nog att kika hem hos herr löhman på slottet sen visar det sig vad som händer :)

Ha det så kul allihopa vad ni än gör ikväll så hörs vi i möra ! Adiòs Amigòs !


Pigg som en lärka!

Pigg som en lärka var väl kanske och ta i, men idag klev jag faktiskt upp vid 11, när jag är ledig och lika gärna kunde sova till jaa, minst 12-1 tiden ? Men jag kände att idag ska jag inte sova bort hela förmiddagen jag ska få lite saker uträttade. Ska upp till gymmet nu snart bla. och detta är för att jag själv mår bra mycket bättre när jag får röra på mig, både fysiskt&psykiskt :) man känner sig så jäkla nöjd efteråt också men bra jobbigt när man väl sitter och lökar och trampar för fulla muggar på cykeln !

En sak som jag märkt med mig själv, vet inte om det är så med er men kan tänka mig att det är så för vissa. Och det är att om jag sover för länge då blir jag trött och seg. Och nu tänker väl ni att vad fan säger hon, man kan väl inte sova för länge? Nja visst, det kan man ju iofs inte, men om jag inte gjort något speciellt dagen innan inge alkohol i bilden och gått och lagt mig i skaplig tid och ändå sover till mellan 12-2 tiden så blir jag trött istället för pigg. Och det är för att du sover mer än dom timmarna du ska sova för att vara pigg, så det funkar för mig, självklart kan jag sova i princip hur länge som helst när jag är bakis, men det är en helt annan femma! ;) 

Nej nu lär jag göra några ryck hörs senare :)  Adiòs Amigòs !

Give it a second try !



Japp, så är det ! För ett bra tag sen skrev jag ju blogg, eller skrev och skrev kan ju diskuteras var väl tänkt så från början men sluta med att jag aldrig skrev och att jag la ner den. Men nu gör jag ett nytt försök med att skriva en rad eller två titt som tätt, ni får puscha på mig. Men jag varnar er, det kommer bli skrivet om ALLT mellan himmel och jord. That's me jag har inget att dölja, ifall jag skriver att jag nyss bajsat och att det var otroligt sköönt så gör det inget, inte enligt mig, ni som kanske är lite fin i kanten eller tycker det är olämpligt behöver som sagt inte läsa, totalt frivilligt ! :)

Har nyss jobbat, skit jobb på ringbolaget i knooow i knooow! Glocalnet är skit, telefonförsäljare är skit, men wtf ? Bättre än inget jobb alls? Pengar är pengar  så är det, skönt att kunna göra sin egen lön om jag kan uttrycka det så, eftersom det är provosionsbaserat, ju mer du säljer desto mer pengar tjänar du. Det är även skönt att kunna kombinera ett kvällsjobb med skolan. Annars blir det ju oftast om man ska jobba när man pluggar så blir det helg jobb på upp tidigt och grejer, och det skulle jag förmodligen inte palla lika länge, medtanke på att jag festar 24/7 på helgerna (A) ;)
Och ett STORT + I KANTEN till er som jag jobbar med, ni vet vilka jag är, ni gör en skitdag på jobbet så mycket bättre!
Men även ett STORT- till att det fortfarande är ett skit jobb, som jag spyr på, och jag lovar er, det är inte direkt det jag tänker jobba med i framtiden, det jobbar jag bara med tills jag pluggat klart, annars hade jag ja jag vet inte.. Avlidit ?

Och nu till kritan lär jag bara säga tusen tusen tack till gosrumpan Miika som kirrade min design på bloggen, kan verkligen ingenting och fattar ingenting av det, blir bara arg och har inte tålamod till att lära mig det. Så då  var hon snäll och fixa det, kika in på Miikas blogg vetja! mys3lf.blogg.se 

Ja ja, nu blir det massa deg framför tvn, anders ville att jag skulle kika förbi han en sväng men orkar verklingen inte, man får vara lat.


Adiòs Amigòs!

RSS 2.0