Tisdag 28 April

Looong time ago! Haha, näe är bara allmänt trött på jobb, skola skriva blogg och allt, blir fan trött av att bara läsa alla andras bloggar haha!

Jobbade + träna förra veckan.


Fredagen blev stan med kimpan, solsken, lite shopping fika och massa skitsnack kan inte bli bättre haha! Därefter mötte jag upp jonna, drog till bollan satt där snacka lite skit, drack öl och stekte i solskenet, grymt skönt! Efter ett tag om dd och isabelle, satt där yttligare ett tag sen kom jonsson och putte och plocka upp oss, åkte raggar bil hela kvällen sen blev det hemgång.


Lördagen började med att gå ner på stan med jonna och bella kikade runt köpte lite kläder och mat sen hem till jonna och fixade oss, sen kom dd dit och sen grillade vi i stigslund med old school grabbarna, pennan koffe davva filip och anton, skit trevligt! Därefter blev det chill på gräsmattan i solen, därefter drog vi upp till anton och drack ännu mer bärs. Sen blev det att dra på någon fest vid nynäs, vände vid dörren jävla begravning haha! Sen drog vi vidare till aberg på fest, trevligt folk men dö stämning, sedan blev det efterfest i hille med bärsa och boysen! Tog bussen hem vid 9 på söndagmorgon helt död. Blev film hos niklas på kvällen med han och jakob trevligt!

Varit sliten och trött hitills i veckan, men ser framemot sista april, har spånat lite, blir iaf grillning med jonna niklas och old school grabbarna, sen blir det nog hem till ronja på barty, lär visa sig vad som händer!

Ciao!


Tisdag 21 April

Nu börjas det igen, inte bloggat på över en vecka, men har inte orkat helt seriöst.
Haha om jag ska vara ärlig kommer jag knappt ihåg vad som hände förra veckan.
Varit sjuk hela veckan som blev rätt lungt, jobba måndag men inte tisdag legat deckad i sängen men jobbade på divas på torsdagen.

Helgen, fredagen blev en snabbis på stan med Johanna sedan åkte jag hem till Becka där det var taco mys med brudarna, hon jag johanna, elin, ronja och carro blev det. Mycket trevligt måste jag säga! Satt hos Becka först och kika på talang, fan vad garva haha, knäckebrödsdansen var fan bäst ! Sen efter det tog vi tjejer en promenix hem till Ronja, satt där ett tag sen drog alla förutom Ronja med bussen intill stan. Drog vidare till Bomhus på fest hos Micke där Johanna "karlsson" och Mickis och lite folk var sen vid två blev det hemgång.
 Lördagen blev fika med Jonna på stan sen knalla vi hem till Niklas och satt och sola på balkongen, drack öl och rökte vattenpipa, riktigt fint! Därefter blev det att laga mat och dricka vin med syrran hos henne, riktigt gott och mysigt! Vid 10 tiden mötte jag upp Jonna, Dd, Mela och Isabelle vid brynäs, drog på fest vid nynäsgården därefter hem till Osten på fest. Mycket trevlig kväll! Kvällen slutade vid halv fem snåret på natten.

Söndagen blev lugna puckar med övningskörning.
Jobbat mån&tis, ska jobba ons& tors på divas, så kika gärna in på Divas på köpis och säg hej!

Ciao!

Söndag 12 April

Tjohejsan!

Snabb uppdatering:


Torsdag: Tacos med dd, därefter massa grogg och fest hos stolt, riktigt trevligt tills vi skulle till donken för att fyllekäka, inte direkt något jag tänker ta upp här, men jag hoppas det inte blir sopat under mattan, trots att det är jobbigt.


Fredag: Bakfull satan, jag knallade hem till Johanna och snacka lite skit och umgicks med folket på altanen, senare mot kvällen kom dd och då var det bara att börja om. Vi gjorde iordning kyckling och stekt kyckling samt fetaostsallad, mums! Därefter knalla vi hem till Eken på Norra. Satt där och tjoa, grogga och lira poker riktigt trevligt. Därefter blev det fest i aberg hos haggan, massa folk där var kul och träffa alla. Därefter tog vi bussen ner till stan, och det här måste jag bara berätta:


Jag och dd var nästan säkra på att det fanns en bankomat UTANFÖR aberg centrum, vilket det visade sig att det inte gjorde när vi väl skulle ta bussen, så där stod vi utan busspengar och busskort? Så vi kom överens med busschaffisen att vi fick åka med gratis bara att vi hämta ut pengar när vi kom ner, vilket var klockrent. Men sen visade det ju sig att bussen var ganska sen när vi skulle kliva av, så jag hade ca 5 min på mig att ta ut pengar. Så jag sprang till bankomaten utanför helt enkelt, men så klart var den STÄNGD? Jaha, ja ja då var det bara att lägga benen på ryggen och kuta över torget förbi donken till en bankomat, fan har nog aldrig kutat så där fort på länge, var faktiskt lite pinsamt, men det sket jag i förstunden, men många människor måste fått sig ett gott skratt, fick iaf jag dd och chaffisen haha.


Jaja, efter det skjutsa celina och mika oss till gusten i åbyggeby, blev buzz massa öl och grogg och skratt, kvällen slutade vid 7 på morgonen, då däcka jag och dd här hemma helt trötta ... och fulla.

Lördag: Bakis som vanligt, vaknade vid 3 när vi egentligen trodde att klockan var 12, men men bara att börja om, handla mat och groggvirke osv, gjorde iordning potatisgratäng och fläskkotletter, och självklart fetaostsallad ;) Haha, där efter blev det bara att korka upp sen drog vi till en fest i aberg hos någon Sandra och hennes karl där jonna och alla var. Därefter drog vi till ett megaparty vid nynäs, fyfan var riktigt kul och svettig som fan blev jag över allt dansade haha. Sen blev det efterfest på slottet, som spårade till slut, men var kanske lika bra.

Idag har det inte varit många ryck, har legat helt död i sängen när det varit strålande sol ute, men men sånt man får leva med sörru ;)

Ska över till syrran efter maten eftersom hon och hennes karl har kommit hem från thailand, har saknat henne faktiskt. Sen vet jag inte vad som händer, sånt som visar sig, ciao!




Torsdag 9 April

HubbeleHubbele! ( HAHA)


Efter jobbet i tisdags kom Andreas och grabbarna och plocka upp mig så for vi ut till Robin och stor sven ute i tröjde där karlarna satt och drack grogg. Tjoa lite sen gick vi ut i garaget för att kika på Dannes Cheva som de försöker laga, fan vad vi garva allihopa, även fast jag själv inte skulle kunna gjort det bättre för jag har ingen aning om hur man meckar haha, men det var roande att se på iallafall!

Efter det gled vi runt, plocka upp twixten och mötte upp Ling uppe på Sörby för att plocka upp Johanna och Lilliz. Där efter åkte vi till Norrfly igen, men Lilliz och Johanna sprang och satte sig i bilen efter ett rum haha. Men men det hände massa grejer, hörde ljud utifrån huset sen såg Ling någon stå på balkongen, scaaryyy.. Kom hem vid 6 tiden och sov hemma hos Johanna, inte många timmars sömn.

Helt död på onsdag, Andreas kom och hämta upp mig och skjutsa hem mig, snäll som han är :) Sedan drog jag och tränade. Efter det kom Andreas och hämta mig igen så for vi hem till Mika för att kika film med henne, ling och Celina, trevligt trevligt!

Idag, får la se vad som händer, blir nog stan en runda med dd sen blir det nog tacos, men nog det nu, det får ni veta mer om imorgon ;)

Ciao!

Tisdag 7 April

Riktigt trött är jag idag, blir så när man vänder på dygnen.


Söndagen blev att jag drog ut med andreas och massa grabbar för att grilla kring eskön krokarna, var riktigt fint ställe vi var på även fast man fick gå ganska länge in i skogen,kom ut till en öppen plats vi vattnet med grillplats, perfa!
Efter det beslöt vi oss att åka på "spökrunda" haha i brist på annat. Åkter kring Bergby en sväng sen blev det Norrfly. Såg inge med hörde lite ljud, därefter blev det hemgång och kom i säng kring 4 tiden.

Igår blev det först bollan med johanna och matilda. Var ju soligt och skönt till en början men sen blev det molnigt och kallt, tråkigt. Satt där och käka jordgubbar och mackor och snacka om allt mellan himmel och jord. Därefter blev det jopp jopp. Senare på kvällen blev jag och Johanna så rastlös så vi tjata på Robbin så då åkte vi ut på spökrunda haha, drog med oss Lilliz ockå (även kallad karlsson på taket). Åkte kring Bergby, Hamrånge, Axmar osv osv. Läskigt haha. Somna vid 6 tiden imorse.

Och som jag sa är man inte alltför pigg idag, inte så bra att vända på dygnen nu när man har lov, man blir bara som sagt trött? haha.

Idag blir det jobb från 5-9 sen får vi la se vad som händer och fötter.

Blir trött på opålitliga människor, som vet vad konsekvenserna blir men ändå går mot strömmen, fattar bara inte varför, blir bara så besviken.

Ciao, ciao!


Söndag 5 April

Klockrent är det enda kommentaren jag kan säga om gården, förutom vissa insidenter så var det som sagt skit trevligt att träffa och tjoa med alla. Jag och johanna hade tänkt dra ut på något skoj under kvällen, men det sket vi, eftersom vi hade det så trevligt där hemma med oss sjävla och allt trevligt folk. Sen när de flesta gått hem så blev det att jag och johanna satt och spela fia med knuff fulla som vi var fram till klockan 5 på morgonen, och hade skit trevligt, så jag är super nöjd :)


Idag har vi varit himla jävla skitbakis om man får uttrycka sig så. Lingen kom och plocka upp oss så vi åkte och käka med han på american take away på söder, mumma! Sen efter det skjutsa han hem oss igen så vi låg på altanen och slappa i solen samt lira lite fia ;)

När jag kom hem vid 6 så kila jag upp till katten en sväng moa sötisen och gosa lite, tråkigt nog är jag helt uppsvullen i ögonen nu ;/ har ju pollenallergi som gör att det blir förvärrat och att jag blir allergisk mot vissa katter ibland, tråkigt .. och jävligt jobbigt men men bara att gilla läget.

Idag blir det antingen bara ligga hemma halv död framför dator och tv eller så drar jag ut och grillar med ett grabbgäng, får la se !

Lördag 4 April

Hallå i lingonskogen!

Lika härligt väder idag också fan vad gla jag blir, toppen toppen!

Igår blev det lungt för min del. Stan med kimpan först tog en fika och kikade runt. Sen tränade jag vid halv 5, blev spinning + core i vanlig ordning. Efter det blev det dusch och go middag med päronen. Sen hem till fredde i grannhuset en sväng där dd jessica sara och massa folk var, blev bara några öl för min del den kvällen sedan blev det maxmål sedan hem och sussa.

Nu snart ska jag möta upp fjompen johanna, ska ner på stan i solskenet och ta en glass på någon uteserveringen i solen och bara njuuuta. Ikväll blir det första grillningen hos henne som vi gjorde i gamla dar med gamla gänget, blir hon jag hennes mamma sussi och eva, och ja alla som grilla där i somras! Haha det roliga var att johannas mamma hade sån fin kommentar på att jag skulle vara med och grilla den löd så här " Jaså, så fort första grillningen är igång känner bella lukten på lång väg" haha lät så jävla roligt, men som sagt är hjärtligt välkommen där hemma, är som mitt andra hem, min andra familj, jag är ju trots allt "Bella Bra" i deras ögon HAHA!

Blir god mat, gott sällskap sen ska jag och Johanna även dela på bag in the box med tanya vinet, som vi brukar ;) gaah, ska bli klockrent, var alltför längesen!

Och ni era lurkar som läser detta inlägg, UT I SOLEN FÖRFAN ! Istället för att sitta vid datorn och lurka!

Heppåre!

Torsdag 2 April

Tjulululu!

Trots att mitt lov började igår så klev jag upp i skaplig tid för att träna idag. Tränade från halv 12 till halv ett. Blev först spinning sen gym, skönt skönt. Sen blev det bara hem och duscha sedan möta upp kimpan för att ta en promenix. Gick runt hela boulongern och vid högskolan osv, var ute 2-3 timmar riktigt skönt var det! Så nu ligger man helt död här haha närå, så illa är det inte men nästan, kunde vart ;)

Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske träffa bärs och ling en sväng eller så blir det att kika förbi Roppin, blev inge igår haha orkade inte röra mig en meter helt dö.

Men men, nu ska jag först kila förbi hem hos fia grannen och ta hennes nyckel. Hon drar hem till Alfta imorgon så jag ska kika in hos hennes lilla kattunge varje dag och gosa lite och dona.


Höres och synes!

Onsdag 1 April

April, April din dumma sill kan lura dig vart jag vill!

Ja, många har försökt lura mig idag, men icke sa nicke ingen lyckades, det vore isåfall skatteverket, eftersom jag fick reda på att jag får tillbaka lite mer än 6000 kr i sommar från skatten ;) Haha, och SÅ elaka kan dom ju inte vara, sen tror jag inte att dom på skatteverket är så skojiga av sig .. Tur det, då hade jag blivit arg. Men som sagt blev glad som fan när jag fick reda på det! Ni kanske förstår varför haha.

Idag gjorde jag som sagt nationellt prov, gick bättre än förväntat, ord och meningar bara rasade från huvudet ner till fingertopparna på tangentbordet, blev en krönika. Får hoppas det slutar bra men jag blev nöjd iallafall.

Ikväll har jag även tränat, blev afro + core skönt som fan.

Nu ligger jag här i sängen, har precis gjort iordning en vitamin bomb i form av smoothie, tänkte skriva upp det om jag kommer ihåg, men jag hade inge recept jag körde bara på känn, den ni ;) mohaha

1st Apelsin/ Mandarin, same shit different names typ ? 
1st Kiwi - Ej med skal, sen hoppas jag att ni inte är så blåsta så att ni tror att apelsinen/ mandarinen ska ha skal på sig, den ska vara naken.
Frysta blåbär, inge mått men kör på känn ;) 
Frysta Jordgubbar, lika här ^^^
Någon form av yogurt kan ni ha i, men då blir det onyttigare, denna som jag gjorde blev trots utan yogurt ändå rätt tjock i konsistensen, perfekt innan och efter gymmet eller efter maten då du blir socker sugen eller varför inte på morgonen istället för morgonjuicen ? ;)

Kanske kikar förbi Roppin senare om jag orkar. 

Tjiliwippen!
 

RSS 2.0