Baksmällan är en påminnelse om gårdagens fylla

Haha jomenvisst, det stämmer till punkt och pricka! För idag mår jag verkligen skit, uscha uscha, men jag må säga det var fanumej värt det helt klart kvällen blev jävligt lyckad!

Jag hann bara hoppa ur duschen sen kom gurra,bärsa,löhman, helena och dd och hämta upp mig. Hann så gott som att bara sminka mig så ja, håret såg ju ut som ett kråkslott eftersom mitt hår lockar till sig som bara den och att sitta i en nervevad raggarbil i med fullt drag i gjorde ju inte saken bättre, såg ut som att man slickat i en elkontakt eller likande. Men vet ni vad den bjöd jag på!

Men till saken, gänget kom och hämta upp mig vi öste på genom stan ut till trödje på kräftskiva hos jeanette en polare till gurra och helena, trevligt trevligt måste jag säga massa trevliga människor i alla dess former. Efter det drog vi hem till gurra igen en sväng och då var även arne och jessica med. Därifrån tog vi sedan en taxi till hillerian för att lyssna på trubaduren. Desto fullare folket blev desto bättre stämning blev det så ja, vi satt och hyva i oss rosa pantern drinkar vilket man lessna på rätt fort så idag är man ju inte så direkt sugen på mjölk. Det blev massa fylla och massa bugg på hillerian, jag och lina är buggdrottningarna enligt trubaduren ^^

Efter vi varit på hillerian större delen av kvällen så tog vi en taxi hem till arne i mårdäng på efter lya, först vare bara jag jessica och arne sen kom även lina groven och erik. Och ja, vi forsatte som sagt med att pimpla i oss mintu, vi basta och bara härja till musiken, och vi höll på ända fram till kl 8 på morgonen så ja man är ju lite sliten idag då. Då på slutet hade jag ingen röst kvar men var pigg som en lärka vilket är motsatsen till vad man är nu. Så jag och erik avsluta kvällen med att stoppa i massa pizza rester i örat och i näsan på arne innan vi drog därifrån mohaha! Låter kanske inte så jävla kul men vi var övertrötta och lagomt fulla vilket gjorde hela situationen skit rolig, speciellt när vi kom och tänka på det i morse. Så ja jag vakna vid 12 snåret, sovit högst 3 timmar känns bra, öhm nej ! Men ska man supa så ska man supa så äre bara !

Vill tacka för en förjävla fin kväll gott folk ! :)

Nu idag har jag varit hemma och försökt ryckt upp mig, har ju duschat iallafall men inte fan blev man nå piggare för det, lika risig fortfarande, jävla skit grejer. Sen har jag nyss varit ute på köpis med pappsipoppsen och handlat lite förvaringsprylar och ramar på ikea, och även ett par nya joggingskor och mjukisar på intersport.
Nu snart kommer världens mest slitna gurra, löhman och bärsa och hämtar mig snart, då blire max sen hem till slottet och drar flott kväll framför en fin film !

Hare bra era bakistroll så hörs vi !

Ännu en stressig fredag

Yeah, thats it ! Igår blev det i vanlig ordning en sväng på stan med kimpan, fika, kika och massa skitsnack. Efter det var jag tvungen att kila hem och bara byta om osv, sen bar det av på för lya hos på slottet hos löhman. Därifrån åkte sedan jag, gurra, bulten ,dennan och bärsa till tröje i gurras nya kärra. Det var ju så att Örjan och Lina har fyllt år därför hade dom födelsedagspartajj igår i tröje så klart som korvspad att man ska åka dit. Och ja vad ska man säga om kvällen ? Drägg+Massa härj med lite krydda av drag, så skulle jag förklara kvällen i stora drag! Vi dansade på borden, härja runt, spruta öl på alla som dansade, bärsa och tobbe kläde av sig och dansa nakna på borden och nille dansa i kallingar så ja, man jag ju verkligen säga att dom bjöd på sig själva höhö. Men kul var det att se, fyfan vad man garva!

Så ja, jag tycker det var en rolig kväll mycket skratt och roliga människor. Sen var det just en sån kväll då man bara gör det som känns bra för tillfället och bara skita i allt och alla, i like it !


Men idag blev man ju verkligen påminnd om kvällen igår, eftersom jag fortfarande var full när jag vakna vid 8, drack vatten och kissa la mig igen, vakna vid 12 tiden igen med en fet huvudvärk,  uscha. Men men såna smällar man på ta, om ett tag ska jag smälla i mig en oxfile pizza med bea och massa flottigt och gott på, så får hoppas det hjälper haha ;)

Ikväll vet jag inte vad det blir, lutar väl emot party i vanlig ordning, sånt som visar sig !


Ciaò Ciaò !


Uppfriskande!

Exakt, det rätta ordet! Har precis varit ute och knallat med syster yster en sväng i hemlingby, skönt som fan med lite motion och frisk luft ute i det vilda  + lite fin natur på köpet !  Det lite mer negativa var väl alla myggjävlar som attackera en, usch tusen myggbett nu känns det som tack för den !

Haha, jag måste berätta. Nu när vi var ute och knalla så gick vi förbi en hage fullt med får, och såklart var vi ju tvunga och gå fram till dom gosiga små håriga bollarna och klappa lite.Då är det ett lamm som kommer fram, eller vete fan om det var ett lamm den var liten och tjock, och då var den verkligen tjock så det var inte bara den tjocka ullen ( var tvungen och känna så jag klämde lite på magen) myys! Sen förstår man ju varför den var lite rund och go eftersom när fåret kom fram till stängslet så sträcker den ut hela skallen och så mycket som det går av kroppen genom stängslet för att kunna äta av allt gräs och gosaker utanför. Det kanske inte låter så jävla roligt nu men vi tyckte det var förjävla roligt, för tänk er själv ett jävla fettofår som försöker sträcka sig genom ett litet hål i stängslet för att kunna nå så mycket gräs som möjligt!? Haha, fyfan vad vi garva vi låg fan på backen och fick inge luft ! Sen så vart ju saken inte bättre när fåret lägger sig sig över stänglset för att nå ännu mer gräs + att den där lilla knoppen tills svans står rakt upp i luften! haha jag dör,  tänk att får kan vara så roliga? Borde kanske införskaffa sig ett, eller två ^^

Kom som sagt precis hem från hemlingby, ska hoppa in duschen snart, käka och knalla mig hem till syrran och kika rulle, myspys

Tänkte förresten bara nämna att den onda halsen och risk för infektion i måndags var falskt alarm, kändes som att jag hade feber och grejer på kvällen + den onda och slämmiga halsen, men igår (tisdag) så var allt som bortblåst i princip, är bara lite allmänt slemmig men vem fan är inte det ;)

Adiòs Amigòs!


Inte nu igen!

Nä för nu jävlar, imorse när man vakna i morse hade man världens största klump i halsen så man knappt kunde svälja, sen dess har jag gått och dragit snorlobbor hela dagen och inte fan blir det bättre, är fortfarande helt skum i halsen. Men får hoppas det är falskt alarm, för annars blir jag bra less är fan aldrig sjuk men har börjat blivit det på äldre dar, kan ju vara för att man inte lever så hälsosamt i form av rökning och alkohol, men ändå vafan var ju sjuk för inte så länge sen ?

Imorse första lektionen hade vi provet i rättskunskap, gick mycket bättre än förväntat. Brukar jämt bli så att jag får blackout på prov oavsett hur mycket eller lite jag läst på innan, så ja det var skönt! Sen får vi se reslutat om ett tag.

Idag hade jag velat göra någonting på ett sätt men nu i efterhand kände jag att jag verkligen behövde en hemmakväll för mig själv, man behöver såna stunder ibland. Speciellt nu är inte är riktigt på topp. Haha, det är faktiskt lite roligt, satt och tänkte på det idag i skolan. Dom flesta skoldagarna är jag helt dö, sitter och halvsover i skolan och sitter och längtar efter att vi ska sluta då jag ska få hem och bara lägga mig i sängen och ta mig en power nap. Men nänä, sen när man kommer hem är man inte trött längre, i vissa fall men fan inte ofta, skumt fast på ett sätt logiskt.

Så ja nu ligger jag ännu en gång som en strandad säl i sängen, men denna gång inte pga baksmälla utan av magknip. Käkade lasagne för ett tag sen med pappsipoppsen, han puscha i mig en halv lasagne så här snackar vi proppmätt.se och putmage.com usch känns som att magen ska spricka, tack pappa!


Uppdatering 20.33 (10 min senare) - Tänkte bara säga glöm skiten jag skrev tidigare, blev ändrande planer nu ska över till anders och kika film, Ciao!


Sunny Sunday!

Tjolahopp ! Och jomenvisst, soligt både idag och igår, fifan det är härligt och se, kommer inte ihåg sist det var sånt här fint väder, ruskigt härligt iallafall!

Igår lördag, så lyfte jag tillslut mitt feta arsel ur sängen och gjorde ett ryck i form av dusch&fix. Där efter kännde man sig åtminstone lite fräschare fortfarande lite smått sliten men sånt man får leva med, bara att ta sig en återställare så är man back on track! Ja ja, klockan ticka på så vid 6 tiden kom dd hit så tog vi bussen till valbo, the hood. Åkte hem till niklas och satt där med lite folk, trevligt att se några gamla godingar där med, så ja det var trevligt lite mysdricka och snicksnack.

Vid ca 12 tiden så kom jonsson putte, bärsa och (ekman?) hämta oss i valbo i groggmobilen, höhö "min" bil ni vet ;)
Ja det blev ös för hela slanten, bärs och gott sällskap trevligt trevligt. Sen är ju både putte med sin fula peruk och jonsson med sina ideèr bara ett plus i kanten även kallade "helan och halvan" haha så kul och se, älskar er grabbar ni gjorde min kväll så jag verkligen fick mig ett skratt under hela bilturen, bärsa får vi ju inte glömma heller han är jämt på topp men igår var han trött så han droppa vi efter ett tag. Men trött får man vara ibland :) 

Ja efter en lång biltur så blev det att man treva in i 5 snåret på slottet så där spenderade jag min natt. Vaknade vid 11 där av att solen lös in, vilken pangväder ! Så ja man måste ju ta vara på det fina vädret så jag och fredde tog oss en sväng i caben, sen åkte vi till hillerian och käka flottpizza och kebab. Men det tråkiga var att ingen av oss var speciellt hungrig, löhman var mest bakis och allmänt mongo och jag satt där och var skakis bakis, så ja ? vilket radar par, jävla drägg men det bjuder vi på gott folk! Efter det så tog vi en sväng genom staden men mjusik, fint väder och vinden i ansiktet, jag älskar att åka bil, desto fortare desto bättre ;)  Därefter droppa han av mig hemma.

Det första jag gjorde när jag kom hem var att klämma ur bakis bajset, uuh not nice. Sen efter det tog jag en skön lång och varm dusch, och ja nu sitter jag här. Ska försöka plugga lite mer på rättskunskapen ska ju ha prov i det imorgon får hålla tummarna! Så ja om ett tag kommer jonna och jocke och hämtar upp mig. Jag och jonna umgås ju alldeles för sällan så ikväll ska vi ha myspys kväll, utan karljäveln just you and me baby ;) vi ska hyra en gammal tecknad film "djungel djuret hugo" en film jag och jonna jämt kolla på när vi var små, en film som jag säkert inte sett på minst 10 år så det ska bli kul, och till det blir det självklart en fet pizza, cola, godis, kedjerökning och massa skitsnack! Sen skulle vi nog även kolla seriestarten på andra avenyn :) Låter som en lysande söndag.

Vad har ni gjort i helgen party party eller myspys ?

Adiòs Amigòs!

" Nu är det lördag igen"

"Lalala" -  kom och tänka på den låten eftersom vi lyssna på den igår i groggmobilen.

Kvällen blev rätt lyckad faktiskt, bättre än förväntat. Jag och syrran käka den extremt goda pizzan, mohaha nu får du igen johanna det bara knulla i munnen ;) ! Efter det drack vi lite mer vin och nörda guitar hero, super kul + beroendeframkallande wuhu!

Efter det kom gurra, helena och löhman och hämta upp oss så åkte vi på fest till någon erika på brunnsgatan. Var trevligt folk där så man fick sig ett gott skratt, blev extra bekanta med en klockren glamrockare vid namn sandra sen en skön snubbe med extremt bra musiksmak från stockholm vid man DT om jag minns rätt? Jaja klockrena iallafall you made my night ! Vi spenderande större delen av kvällen där på söder sen vid halv 12 tiden så splittrades alla åt olika håll så jag syrran och anders gick till jag vet inte varför fråga mig inte men vi gick till antikrundan ( bishop arms) och tog en öl. Syrran trodde väl inte att jag skulle komma in så vi testade och se på fan det gick ju som en dans på rosor så ja där inne blev det till att dricka ännu mer öl. Efter tag gick anders, när jag och syrran hade druckit upp så drog vi också oss ner mot stan utanför bilagan där jonsson putte & co kom och hämta upp oss i groggmobilen puttes fina kärra som för kvällen var "bellas kärra" höhö i like it ;) var någon snubbe som fråga vems bil det var så sa putte att det var bellas bil alltså min, sen börja dom stå och predrika om vilken skön kärra jag hade och grejjer, jomenvisst jag tackar och bockar haha! Jaa från halv 2 tiden till 3 halv 4 tiden cruisa vi runt genom staden och drack massa bira och lyssna på skön musik.

Plötsligt när vi åker så sätts en speciell låt på stereon på. Det är en låt som jag och min farfar som är död, vi lyssnade jämt på den när jag var liten, det var liksom våran låt. Jag och min farfar var som hela och halvan, bill och bull, emil och alfred you name it, min soulmate typ. Han var den enda vuxna personen enligt mig då när jag var liten som man kunde lita på, prata med som jag verkligen såg upp till som alltid fanns där. Sen dog han, för flera år sen har ärligt talat förträngt exakt hur länge sen det var, men det var längesen.. Och den låten som vi hade, den kunde jag inte ens lyssna på dom första åren eftersom jag tänkte bara på han då jag hörde den, och då bröt jag ihop. Men på slutet har det blivit att jag suttit med ett stort leende när jag hör låten istället. Vilket jag trodde jag skulle göra nu också men icke sa nicke. Vet inte om det berodde på alkoholen att den gjorde mig känsligare eftersom jag aldrig typ grinar annars, eller bara det att jag inte hade grinat på ett bra tag så jag behövde göra det, men grina gjorda jag iallafall så fort jag hörde låten. Så ja, där satt jag bella adolfsson i en raggabil med världens ös i och gråter? Låter patetiskt men som sagt, det dök upp så mycket tankar och känslor och som tur är så märke ingen det, sen när jag hade fällt nåra tårar och dom bytt låt så var det lugnt igen. Och detta som jag nyss skrivit är inte något jag brukar prata om med nära och kära, eftersom jag inte direkt den personen som tycker om att prata om problem, bara ibland men inte ofta. Men nu kände jag verkligen att jag ville få ur mig och skriva det här. Så nu äre gjort. Jag älskar dig farfar, jag insåg verkligen igår hur mycket jag saknar dig, jag hoppas du har det bra, vilket jag nästan är säker på att du har.

Jaja efter några timmar i groggmobilen så blev det hem och bums ner i sängen. Helt utslagen, morsan hade gått in i mitt rum inatt efter jag kommit hem och kollat om jag hade någon med mig, då hade jag legat över hela sägen som jesus på korset ni vet med armarna utsträckta och hela fadderullan morsan stog kvar ett tag och kolla så jag verkligen levde och andades osv, haha snacka om utslagen.

Och ja, kvällen igår kändes ju verkligen idag lär jag ju säga, usch baksmälla.se! Men men jag får skylla mig själv, värt var det iallafall mohaha, hoppas syrran mår minst lika dåligt som jag ;)

Idag vette fan vad det blir, förtillfället ligger jag som en strandad säl i sängen, vilket jag kommer göra ett tag till, sen visar det sig vad som händer idag och tills kvällen. Skriver mer om det imorgon

Hoppas ni era jävlar där ute mår minst lika dåligt som mig idag haha ;)

Ha en underbar lördag så hörs vi era idioter / en bakfull bella


Idag är det fredag

Jomenvisst, så ligger läget till och jag ääälskar fredagar, man blir glad av att bara höra ordet fredag !

Igår (torsdag) var en händelselös dag, dennan kom upp en sväng och kika film, tog mig en powernap sen så var det bara att knalla till jobbet, gick inte alls lika bra igår. Men men what to do, kan ju inte gå topp varenda gång. Bara att ta nya tag!

Idag fredag vakna jag vid 11 tiden, käka frulle, duscha och dona sen så har det blivit som en fredags tradition med att gå ner på stan och träffa kim. Så ja, knalla ner down town, kika i affärer med kimpan, snacka skit fika etc. Jävligt fin fredagstradition må jag säga ! Sen kika även johanna och hennes lillasyster sofie förbi en sväng på fiket, mysmys!
Sedan mötte vi upp syrran för hon skulle göra lite småshopping på gina en sväng. Efter trippen på stan så åkte jag med syrran och uträttade lite ären på bolaget och köpte allt behövade för att göra en pizza där hemma.

Så ja, nu sitter jag hemma hos syrran och smuttar lite vin, har just satt in vår pizza i ugnen, man känner lukten MUMS! Vi brukar ju emellan åt ha myskvällar i dess folmer, filmkväll med mat, dricka vin med mat osv. Sen brukar vi alltid göra olika maträtter, så denna gång blev det hemmagjord pizza. Går snabbt och enkelt och man får ju ha på precis vad man vill så det är ju + i kanten! Måste även tillägga hur glad jag är att jag har min stora syster, älskar dig pluttan!

Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir, jag och syrran ska väl njuta av pizzan och det goda vinet, lira lite guitarr hero, snacka skit och röka sen visar det sig vart vi tar vägen och vad gävle har att erbjuda oss ikväll ;) antingen blir det här eller någon annanstans, sånt som visar sig under kvällens gång! Hade igentligen gärna vela varit på oscars party ikväll där jerra och alex ska uppträda, men bella drog sviket, sorry jerra ! Men det är fler folk som kommer jubla på dig !

Ha så kul&mys ikväll gott folk så höres vi imorgon!

Adiòs Amigòs  / en liten halv lullig bella



Tiden bara rinner iväg

And i love it! Vad finns bättre än när tiden och dagarna i veckorna bara rinner iväg ? För det roligaste är ju inte direkt att plugga, gå i skolan och jobba?

Igår gick det bättre än förväntat på jobbet, money money money ! Idag gick dagen fort med, fortare än förväntat eftersom onsdagar brukar gå rätt segt. Skolkort knäppte vi idag också, "superkul" ! Haha, fick höra en sån patetisk sak utav en av lärarna på skolan, det var några elever i en klass som hade fått sutit ner på kortet och dom ville verkligen inte, då hade dom sagt om vi inte får stå är vi inte med, då sa fotografen" haha nej ingen har tvingat er" så gick dom, patetiskt.se ? Spela roll om sitter eller inte på kortet, haha bigdeal, not.

Idag efter skolan mötte jag jonna, gick upp och käka lite "mellanmål" här hemma, satt och skratta lite på youtube, eller inte like kanske, utan rättare sagt rätt överdrivet mycket skratt blev det. haha, har faktiskt saknat dig pullan! Sen knalla vi ner på stan köpte ring piercing till näsan, jonna har ju redan piercing där och jag fick ju förra veckan något ryck om att jag också skulle ha en piercing där, även fast jag redan har 4 andra överallt på kroppen, så ja idag blidde det av så nu har man piercing i näsan också som ett litet + i kanten. Jag är så som person att jag hatar icke variation, jag behöver färga om håret, göra piercingar/tatueringar, köpa nya kläder osv. Jag är som besatt av att jag verkligen måste göra något av de sakerna med jämnamellanrum, lite crazy så där men vem fan är inte det? Tror inte att jag känner en enda jävel som har alla hästar hemma ;)


Sen efter en sväng down town med jonna så drog jag hem och plugga på lite rättskunskap, har nyss käkat har jag gjort också sen om ett tag när jag pluggat lite till så ska jag kila hem till johanna och mysa lite med henne, men blir väl inte så mycket mys, blir väl mest skitsnack, kedjerökning och dricka massa cola i vanlig ordning, but i like it that way, thats our thing ;)

Ja ja, plugg + promenad till johanna står på listan nu, hörs och syns snyggingar !


"Ciaò Bellà" ;)  








Plugget vs. Fritiden ?

Ja, det funkar väl inte så där super bra. För nu på slutet innan vi ska gå ut på praktik om några veckor så är det en hel del som ska vara klart.

Igår fick vi bla.all information som behövs för att plugga flitit inför Rättskunskaps provet nästa måndag. Så ja, efter skolan blev det till att sammanställa faktan och plugga för fulla muggar. Nu låter det som världens undergång från min sida, men riktigt så illa är det ju inte. För prov&plugg är ju en del av gymnasietiden, speciellt nu ju längre upp man kommer. Men man vill ju ändå kunna göra andra saker i veckorna och inte bara på helgerna, och det blir ju lite svårt när man dessutom jobbar också. Men därför är planering bra, man bestämmer timmar och dagar då man pluggar, sen så vet man oftast när man jobbar också (iallafall jag) sen så ser du ju om du har skrivit ner det i en almenacka eller liknande när du har tid för annat. Men sen så är det ju så att man SKA ta sig tid för annat också, för skolan är inte det viktigaste bara, inte enligt mig iallafall.

Hur brukar ni göra när ni pluggar till något? Kul och höra, eftersom jag hade problem med att hitta en bra studieteknik för mig själv förut. Men nu brukar jag oftast göra så att jag sammanställer faktan som jag har som handlar om själva ämnet, genom att plocka ut det viktigaste och skriva om det på ett nytt papper så man förstår det bättre själv. Så läser jag bara igenom om det om och om igen.

Så igår plugga jag från 4 tiden när jag kom hem en sväng fram till kanske halv 5, mötte dd kika in på folketshus för dom hade utförsäljning på kläder, ingen höjdare enligt mig iallafall. Sen gick jag upp och plugga igen, så ringde jonna vid halv 7 tiden så jag gick ut en sväng med henne och tog en cigg och snacka lite skit. Sen gick jag upp och plugga igen. Så ringde syrran lite senare och tjata på mig att jag skulle hoppa in in duschen eftersom hon var hungrig och vi skulle ha myskväll så då gjorde jag ett ryck och duscha en sväng. Sedan for vi iväg och köpte pizza sen mös framför tvn till en film, get smart med han komikern, och nu kommer jag ju självklart inte ihåg vad han heter.. Attans. Ja ja, filmen var väl ok, men han var mer seriös än han brukar vilket var lite negativt, eftersom jag och syrran gillar han bättre när han är mer oseriös och fular ner sig.

Så med andra ord hade jag ingen tid till att skriva någon blogg igår, allt blev så hastigt på slutet hade faktiskt tänkt och skriva innan jag drog till syrran men så blev det inte, sen tänkte jag skriva när jag kom hem, men så blev det inte, jaja.

Idag blev det en bra dag, kort dag i vanliga fall sen fick vi reda på idag på Praktisk Marknadsföring B att det inte blir något prov om två veckor i den kursen vilke var planerat från början, men nu ska vi istället göra ett projekt om det, skönt att höra. En mindre sak att göra iallafall och det är ju + i kanten! Sen finns det ju inge tråkigare än att skriva ett gammalt vanligt hederligt prov enligt mig. Sen efter den lättnade nyheten fick vi även reda på att det inte blev någon idrott idag, så man slutade vid 12 idag och nu sitter jag här, ska plugga lite Rättskunskap sen jobba senare.

Adiòs Amigòs!


För omväxlingsskull

Jomen visst ! För omväxlingsskull blev det relativt lugnt igår kväll, eller lugnt och lugnt blev inge röjjparty iallafall!

Löhman, en aspackad gurra, dd och bärsa kom och hämta mig hemma, dunka lite mjuzik påvägen hem till jonsson i hille. Och ja vad ska man säga om herr löhman ? Jag älskar karln, speciellt när han är drägg för då kan han säga och göra helt oväntade saker som tex. skrika : Suck my ass utanför läkerol där det står ca 300 damer,brudar, tanter för att se ladies night? Ja sånt gör man ju inte direkt varje dag och inte vem som helst för den delen, därför jag diggar dig gurra, du är bäst ! Så småningom kom vi till jonsson, satt och snick snacka lite och drack lite bira, sedan gick vi utanför och mötte arne och jessica sen stötte vi även på stephanie och några raggarsvin som hon skulle åka med ;) höhö.

Ja eftersom gurra var så full och törstig och hade självklart druckit upp all sin bira och sprit så tröck vi in oss 7 pers i bilen låg som en jävla böghög i kärran så for vi en sväng först hem till arne och hämta nycklar, sedan till valbo för att hämta öl, sen var gurra nöjd medans vi andra var helt stela i kroppen men lite bärs, dunkmusik och trevligt sällskap i bilen så är det inte så farligt! Ja efter det så åkte vi och våldgästa malin och co hemma hos henne, hon hade s.k " förfest" folk satt och kolla på tv, vilket drag det var wöhöhö! Dom blev ju verkligen skit glada när vi kom , haha fyfan kunde inte sluta skratta, malin höll på att koka över medans vi stod och bara asgarva, fyfan i like it ! Skadeglädje är den bästa glädjen gott folk mohaha! Ja efter det åkte vi en sväng till sedan hem till gurra där det blev en lugn efterfest med allsång för min och dennans del medans gurra var ute och levde rövare. Sedan blev det hemgång för en trött bella.

Så såg min lördag kväll ut, vad gjorde ni igår kväll?

Idag vakna jag vid 12 tiden igen, vilket jag börjat gjort nu på senaste tiden som sagt. Klev upp käka frulle, röjjde upp lite på rummet sen knallade jag och mötte johanna vid hemköp köpte kakor hem till henne och chilla,snacka skit , kedjerökte och drack cola, käka och slappa. Sen kom nicke och då blev det ännu mer slapp framför tvn till miami ink och hål i väggen, sköönt för alla var helt sega. Sen när vi satt ute och rökte innan nicke skulle knalla hem så slog jag rekord i pruttar, jadu jag ljuger inte jag gjorde minst 10 stycken på raken och inga småjävlar heller + att dom var luktfria och utdragna ! Haha fyfan vad jag är grym helt sjukt! Där har man något att vara stolt över och skryta om !

Haha ja och efter mitt fina och oväntade nummer så klämde nicke in kommentaren: " Ja, nu tror jag att jag går hem" Haha, hmm .. Undra varför? Efter detta knalla jag också hem och nu sitter jag här och skriver långa inlägg i bloggen som johanna klagar på. I knooow det blir drygt att läsa men wtf när jag väl börjat skriva så slinter bara fingrarna iväg, cant help it !

Det sista jag vill tillägga är att jag älskar min storasyster Lisa, även fast vi har våra duster så skulle jag inte klara mig utan dig. För du är min storasyster du har alltid funnits där och kommer alltid finnas där och jag älskar dig obeskrivligt mycket även fast jag kan tycka du beteer dig som en idiot ibland vilket jag också kan göra. Så är du trots allt min syster, samma kött och blod och jag är glad att du är du! Och tack för den söta kommentaren förresten!

Sen kom jag på självklart måste nämna vad min bästa vän johanna gjort, hon har lagt upp ett antal bilder från olika perioder och minnen som vi har haft genom åren på hennes blogg ( johannasvanberg.blogg.se) orkar inte länka är för slapp och lat för det mohaha. Men iallafall, du är också en av få som jag inte skulle klara mig utan, du är en av få som verkligen betyder något för mig. Som jag verkligen älskar över hela mitt hjärta och själ. Någon som jag vet att jag alltid ha vid min sida oavsett vad, och du är en av få som kan skratta och det jag skrattar åt, du är en av få som man bara kan göra vissa saker med. Vi är som gjorda för varann på alla sätt och vis och detta är just därför du är min bästa vän och så kommer det förbli !


Det var allt för mig ikväll ! Jag ska försöka någon gång i framtiden med att försöka korta ner mina inlägg så det inte blir så drygt att läsa, ska även försöka lägga upp lite bilder då och då. Men när det blir får vi se. Just nu orkar jag inte, orkar inte göra något överhuvudtaget nu, för idag då äre söndag, yupp yupp!

Ciaò Ciaò

Tiden räcker inte till

Nej för så är det, är enda argumenten förtillfället som jag kan skylla på när det gäller dålig uppdatering.


Igår fredag vaknade en utvilad bella upp vid 12 snåret, käka frulle duscha och fixade sen begav sig raka vägen ner down town för att möta upp kim. Var längesen vi sågs så vi tog en fika, snacka lite skit och kika lite i affärena, inkasserade även ny grå tjocktröja, händigt ! Så det var trevligt, det får ta och skärpning för jag och kim träffas som sagt rätt sällan, men blir ju så för man har rätt fullt upp i veckorna. Men desto mer uppskattar man ju det när man träffas.

Efter en sväng på stan drog jag hem och kirrade lite grejer sedan bar det av till sätra med folket hem till ronja som fyllt 20 för inte så längesen så vi fira väl henne kan man väl säga. Träffade gamla godingar där borta så det var kul att snick snacka lite med dom också, sedan drog jag och brudarna upp till jessica på söder en snabbis därefter åkte vi bil med löhman ett tag, alltid lika roligt förutom snuthändelsen men ingen skada blev skedd så det var bara att forsätta åka. När vi hade åkt ett tag drog vi upp till jessicas kompis på norra på efterkrök. Sen visar det sig att jessicas kompis är även min jobba kompis vilket jag inte uppfatta direkt eftersom man inte har så bra reaktionsförmåga vid den tiden på dygnet på en fredag natt höhö. Men hon är trevlig hon + att hon har världen mysigaste och goaste hund, uscha ! Sa fan det, om du märker att jycken är borta så vet du vem som snott den ;) När vi hade efterfestat klart där så begav alla sig hemåt så kom väl i säng vid 4 tiden.

Så ja, detta var min fredagskväll i det stora hela. Hur såg eran fredagkväll ut ?

Nuförtiden har jag börjat vaknat tidigare och tidigare när jag dricker. Förr har det alltid varit så att jag först vaknar tidigt vid typ 7-9 tiden och är fortfarande full och dessutom törstig då går man upp och kissar röker och dricker vatten sen somnar man igen och vaknar inte igen förrän vid två tiden. Men nu det ändrats, för nu sover jag nonstop hela natten från när jag kommer hem och vaknar vid högst 12 tiden och är typ pigg utan baksmälla ( nästan iallafall)  Så det är något att klura på. Det positiva är att jag inte är bakis och sliten och det negativa är att jag vaknar tidigt,  ja ja får gilla läget inte så mycket att göra.

idag vakna jag iallafall vid 12 tiden, käka frulle och duscha sen for ner down town idag igen med syrran, hon behövde råd angående klädsel för hon skulle shoppa lite med sitt presenkort på bla. gina. Hon skulle även ut med sin vän Maja ikväll på ladies night på läkerol ikväll, lite roligt ! Så ja snäll som man är så ställer man upp för laget. Fy fan, helt slut i benen efter en shopping runda med henne, jag lovar vi var fan inne på gina mer än en timme och då ljuger jag inte, beslutsångest. se typ när det gäller syster min, men det slutade iallafall med att hon köpte ett party linne ett vanligt linne och en tshirt, puuuh spagettiben..

Och ja nu sitter jag här, blir väl ölande ikväll med antar jag, vet inte riktigt hur kvällen kommer se ut sånt som brukar ordna sig och visa sig. Skulle ju igentligen gått på insparken enbart för att få se ken ring, men vafan jag kände att det inte var värt det, bara massa fulla fjortisar som springer runt, äsch jag dissa det även fast ken ring äger. Kommer nog fler tillfällen.

Men gott folk ni får ha en trevlig, mysig, rolig eller slapp lördag oavsett vad ni gör så hörs vi i möra !

Adiòs Amigòs !


Samma vända varje gång ..

Ja ja jagvet, lite mer negativt men jag är inne i en sån period, mitt liv är i obalans, eller rättare sagt jag är i obalans. Och det hatar jag, jag hatar när jag inte har kontroll, speciellt över mig själv.  Hur jag än gör, vad jag än säger eller betèr mig så går allt åt pip svängen i slutet iallafall, då börjar man ju fundera? Jag som i annat fall brukar tro på ödet, men i detta fall vill jag inte det. För åt det hållet det går varje gång, det hållet vill jag inte gå åt längre, jag vill vända om och springa tillbaka, så ju längre jag springer desto bättre blir det. Jag som alltid uppfattat mig själv som stark människa, jag kan stöta bort allmänheten stänga det ute och mina problem stänger jag inne. Men när det gäller detta så är jag svag som en myra, om ens det. Även fast dom på sitt sätt är starka, vilket jag kanske är innerst inne när det gäller, vilket jag tror men ändå det är frustrerande och jobbigt, eftersom det inte är första gången. Nu på senaste tiden har jag varit glad, bara glad så fort jag tänkt eller pratat med dig, och nu händer detta, jag är glad för din skull, men jag känner jag behöver dig du får mig att må bra, du får mig att känna mig levande. Jag kan inte påverka heller, jag vet vilken väg som kommer väljas, men jag vet inte vilken väg du kommer ta för att komma fram till den vägen? Men vad brukar man säga, den som lever får se. (höhö, litet skämt nu på slutet apropå jordens undergång)

Alla människor har vi våra svagheter även om man vet om dom eller ej, eller om man vill erkänna dom eller ej, så vad är era svagheter?

Har precis legat och myst med mamma i soffan och kikat Sex&TheCity plus täcke och nattmacka, myys!
Idag hade jag bara en lektion i skolan, skönt som fan sen blev det massa slapp och uppladdning eller vad man vill kalla det inför jobbet, gick väl sådär, duger i krig. Och nu sitter jag här , inte så där super händelserik dag. Ska slappa lite till och njuta av att jag faktiskt är ledig imorgon,  vi har möjligheten på vår skola att få vara lediga varje fredag så länge vi är klar med alla uppgifter som ska vara klara osv, and i like it a lot ! Så imorgon blir det till att sova utav helvete tills jag är helt utvilad


Sov gott fuckers som ska upp till skolan ;) (ni andra också såklart)

Ciaò Ciaò

Glad vs. Förvirrad

I måndags när jag skrev var det enbart negativt, i stort sett. Men även jag som brukar oftast vara positiv och glad, som folk är van och se mig, även jag har mina dåliga dagar och mina problem som man måste ta i uti med i vardagen. Och även fast folk förväntar sig en glad och positiv bella 24/7 non stop så funkar det verkligen inte så, för som jag sa, alla har vi våra laster, även jag med mitt temperament och humör. Så även bella får vara förbannad, arg, ledsen & irriterad emellan åt, även fast jag inte kanske brusar upp för minsta lilla, för ett av det värsta jag vet är att gå och vara sur, det är inte riktigt min grejj.

Men min ilska på måndagen vände snabbt så fort anders bjöd över mig till han och skulle kika film, jenny kom över med pizza som vi käka sen kom även christer och joina oss, myspys + att det fick mig på andra tankar, tack !

Tisdagen blev helt omvänt, den blev super. Skoldagen gick bra sen när jag gjorde comeback på jobbet senare på kvällen så gick försäljningen bättre än förväntat, money money money! Så när jag slutade vid klockan 9 så gick en glad och nöjd bella hem kan jag lova!  Och när jag var på mitt gladaste humör så ringer du, du du du.. vilket gjorde & gör mig ännu gladare, även fast vi gör som vi gör, och säger som vi säger till varandra, så hoppas jag ändå att du på ett ungerfär förstår hur det står till, även fast det kan vara lite svårt att luska ut. Men ibland önskar man att folk skulle kunna läsa ens tankar, vissa, som man vill berätta eller prata om fast man inte kan/vågar eller vill. Det skulle vara rätt händigt!

Och från det glada humöret till det förvirrande temat som pågår över hela världen, främst i Ryssland. Igår på jobbet får jag höra det första versionen om det som "hotar" vår värld. Invånare i Berlin evakuerar pga. av panik, ryska politiker ifråga sätter svenska politker och säger : " Ni svenskar som har ett demokratiskt samhälle, varför berättar ni inte som det är vilka risker som finns med denna forskning för era medborgare? Svenska politiker svarar: Vi vill inte skapa oro och panik bland dem".

Jag förstår inte precis allt med detta försök till att "återskapa big bang" eller vad dom kallar det, att framställa ny teknologi som slår rekord genom tiderna som gör det möjligt för forskning att ta reda på hur vi och jorden skapades. Jag har sett maskinen genom nyheter etc. men det är rätt invecklat medtanke på att det har tagit ca 14 år att bygga den. Men man förstår själva principen med den, vad dom vill uppnå och vad forskare påstår finns för risker med den.

När jag hörde dom första nyheterna tänkte jag : detta är ren bullshit, smarta människor som forskare och vetenskapsmän skulle väl aldrig riskera mänskligheten för att utveckla teknologin ? Jag var stensäker ingen oro alls.
Men desto fler nyheter man fick höra från olika tidningar osv. Desto mer osäker blev man, det varierade. Ena stunden var man säker på att detta är bara bullshit, och ena var man verkligen panikslagen över att man ska dö snart.

Nu idag när dom startade projektet så började jag tänka. Att vissa forskare tror si vissa tror så. Men jag tror ändå att oavsett vad som händer så borde det finnas några konsekvenser som gör att något borde hända, ifall det skulle gå snett. Men vad isåfall? Kommer det påverka oss? Och om forskarna visste innan att det fanns risker, hur kan man offra världen för ett projekt när dom vet att dom ändå kan dö? Jag blir igentligen bara mer och mer förvirrad ju mer jag tänker på det och spekulerar i det. Men alla ska vi dö någon gång, och om detta är mening att världen ska gå under nu snart, då kommer den göra det. Men ingen vet, eller jo kanske bara forskarna men det lär väl visa sig vad som händer, ingen här i världen kan påverka det, om inte ens forskarna som startat och utvecklat det.


Jadu, helt sjukt! Men vad tror ni ? Detta är ungerfär vad jag tror även fast mina tankar varierar eftersom man igentligen inte vet någonting, men det skulle vara kul och höra vad ni tycker och tänker!

Kom förresten precis hem ifrån johanna, drog en sväng down town sedan har  vi varit byggherrar idag, har skruvat och grejjat med hennes säng, fan vad vi är bra ! Nu jävlar blire slapp för hela slanten!

Ciaò Ciaò

Sick & Tired

Ja just det, fifan! Idag när jag vakna upp kändes det som att det skulle bli en bra dag, trots skola och trots sömnbrist. Skolan gick fort och fick dessutom sluta tidigare, men efter skolan sprack det helt enkelt. Folk, både nära&kära betèr sig som idioter, vilket jag också kan göra i många fall. Men just nu har jag enligt mig inte gjort något fel. Det är falskhet hit och dit, folk säger en sak och gör en annan osv. Och när till och med en familjemedlem säger en sak om en person och sedan tar dennes parti och försvarar den personen ? huh? Ja jag fattar ingenting, fast det visste jag ju redan skulle hända, men ville bara inte inse förrän det hände framför ögonen på mig, och då blev jag/blir jag riktigt förbannad, men inte för att någon bryr sig. I såna här stunder skulle jag vilja springa eller åka bort, sätta mig i skogen eller på något ställer där ingen hittar mig, först kedjeröka ett helt paket cigg ungerfär + dricka ca 2l cola till, sedan bara försvinna. Fy vad skönt, ja ja tur att man kan drömma. Låter väl som ett riktigt paradis? höhö. - Snarare fristad.

Jag förstår om ni kanske inte förstår så mycket om vad som skrivits, eller vad vitsen med inlägget var. Och detta inlägg skrev jag inte för att ni ska "läsa" om jag säger så, för jag förstår om ni inte förstår vad som skrivits. Detta gjorde jag för att få ur mig lite, så jag blir lite lättare. Sånt behöver man göra ibland, så detta blev ett lite negativt inlägg utan mening kan ni tycka, men man får vara negativ ibland. Och när jag skriver folk i inlägget så är det oftast 1,2,3 enstaka personer det handlar om, något jag nog aldrig kommer göra är att lägga ut direkta namn så, fast beror nog på men just nu känns det inte så. Men det hinner nog fort ändra sig, men jag mena bara att jag inte gillar att peka ut folk, om det nu inte gäller något speciellt.


Men något som är plus i kanten, som får mig att le så fort jag tänker på det, det är du, tack !

Förlåt, men är verkligen inte på skriv humör, har dessutom ingen inspiration till att skriva heller tackvare omständigheterna. Uscha, hatar när sånt här påverkar ens humör så att hela dagen förstörs, inte roligt! 


Vad får er att flippa, bli irriterade, arga? Kul och veta höhö.

Jaja, Ciaò Ciaò !


Buhu, shame on me !

Ja just det, ännu en gång har jag misslyckats gällande uppdateringen, ja ja shit happens then you die aight? ^^,

Operationen i torsdag gick väldigt bra. Åkte upp till sjukan tills 7, ( nästan 7 vi försov oss, high five!) sen så fick vi vänta tills ca 8 tiden sen körde vi ner johanna till operationen, sen vid 12 var hon operarad och klar. Groggy och öm men allt hade gått lysande, ohgud så lugn kvinnan var. Jag vet själv hur johanna kan reagera men hon var otroligt lugn både före och efter operationen, GOOD GIRL ! otroligt stolt över dig hjärtat, du var jätte duktig. Det jobbiga var att se hur ont hon hade efteråt, och dagen efter eftersom jag pyssla om henne hela kvällen. Men nu är det bättre iallafall och tur det, och hon kommer även bli helt återställd så fort hon är klar med sin kur i form av pencilin. Haha, det lustiga var att man var ju lite små trött eftersom man hade varit på sjukan hela dagen, men jag hade ju somnat i en stol där uppe sittandes i fosterställning och drägglat? haha naaajs, thats right. men ja ja, är man trött så är man. Och efter operationen kom vi hem till johanna vid 3 tiden, gick och la oss helt väck båda två, vakna till vid 6 tiden, kiss&rök pause sen gick och la mig brevid henne igen och vakna 8 ? haha, här snacka vi tröttmössa! Medtanke på att det var johanna som hade opererats och inte jag hehe.


På fredagen blev det att knalla hem på förmiddagen från johanna, sen massa fix så kom dd över också sen stack vi över till girl next door, fia med andra ord och förkrökade med brudarna. Därefter när vi hade krökat klart där begav vi oss hem till jonsson i stigslund och röjjde ett bra tag. Så ja man var väl lite smått liten sen när man somna vid 5 tiden ? Men kul som satan hade vi, tack för en riktig röjjkväll folket !


Lördagen såg ut som så att jag vakna, var lite halvt sliten&bakis men ovanligt trött vilket jag ej brukar vara så mycket oavsett hur lite jag sovit. Men ja ja, jag var hemma och tog det lugnt i stortsett hela förmiddagen, sen gjorde jag ett tappert försök med att ta en dusch så jag skulle vakna till liv, vilket funka rätt bra ! Så efter duschen var jag som en ny människa igen, eller nästan lite sliten fortfarande men en öl på det hela gjorde susen ! Därefter kom dd och lisen och hämta upp mig så drog vi ut till Sarah i hillesjöstrand där hon och Sandra var. Satt där och mysdrack lite sen och Jessica, sen drog vi dit lite mer folk så vi körde nu jävlar, ölspelet och hade det mys och trevligt. Så det var en riktig rolig men ändå lugn, mys kväll, haha vilken mix! Näe men tack för en rolig kväll, speciellt ni brudar, you rock ! ;)

Och ja idag när man vakna vid halv 2 tiden när man somnat vid 5 i vanlig ordning var jag inte ett dugg trött eller bakis. Rena sensationen! helt sjuk, är / var typ hyperaktiv, det är just det man inte ska vara på en söndag, men bella adolfson nä nä hon är kärringen mot strömmen och ska vakna upp skit pigg istället. Bradär!  ja ja, så nu fick jag nått ryck och städa rummet i speedfart typ, morsan och farsan måste ju tro att jag går på uppåt tjack när jag städar på en söndag då jag vanligtvis brukar ligga död i sängen hela dagen. haha ja ja, man kan ju göra dom lite gla ibland också!


Nu snart ska jag käka en sväng sen kommer gurra och hämtar mig så ska vi dra en rulle på slottet, ska även få träffa hans nya "ragg", får vi se vad det är för fruntimmer :)

ha en sån bra bakis dag allihopa, för det tänker inte jag ha eftersom jag är pigg som en lärka men jag får väl låtsats för en gångs skull, blir lugna puckar iallafall !


Ciaò Ciaò !


Whoopidoo,

Ny duschad och fräsch! (nästan iallafall) så fort jag slängt på mig lite kläder så ska jag kika förbi hemma hos fia. Sen senare ska jag hem till johanna, ska sova där för imorgon är hennes nya operationstid, så jag ska följa med som förra gången. Och jävlar mig om hon inte blir opererad denna gång fy fan vad det kommer brinna i helvetet i såfall! Så ikväll blire myspys med johanna, massa kedjerökning, sex & the city + att jag ska göra en repris av analpluggen som jag ska spruta upp i johannas röv som jag fick göra förra gången haha, snacka om mysig kväll !

Ja så ikväll blev det ett kort inlägg för en gångs skull. Skriver imorgon hur det gick på sjukan osv.  Hare fint folket!

( förresten så är det ingen förändring gällande förskylningen ifall ni ville veta)



Adiòs Amigòs!


I need kuckelimuckmedicin ..

Ja, som karlsson brukar käka så han mår bättre, godis med andra ord. Men det funkar nog inte i mitt fall, attans!  

Så farligt är det ju inte, gick till skolan i morse, förkylningen är värre, nu rinner det inte är jag bara täppt i näsan så det är väl både + och - antar jag. Vi hade ju bara en lektion idag så det var inte så farligt, praktisk marknandsföring hmm ..
Men jag är iallafall glad över att jag varken fått feber eller halsont, och hoppas verkligen inte att jag får det heller.


Senare ska jag kila hem till syrran och ha myskväll. Och dom flesta vet vid det där laget att jag älskar mat i alla dess former? (speciellt pasta, grillat,max&pizza) sen så satt jag och syrran nyss och snacka om vad vi skulle laga för mat, och syrran har ju verkligen beslutsångest över att välja rätt, ungerfär som att hon ska välja vem hon ska dela livet med -.- haha, och då överdriver jag inte! Men vi satt där och vela fram och tillbaka, sen så kommer hon med den briljanta idèn ska vi äta max? Var ju tänkt från början att vi skulle laga mat men se på fan vad fort det kan ändras. Sen var ju pengar det lilla problemet, har inte den stadigaste ekonomin just nu direkt. Sen kommer min sötpöt till syster och erbjuder sig att bjuda mig på ett maxmål? Detta kallas syskonkärlek gott folk! haha, (eller så var hon förbannat sugen på max)  ;)


Förresten kom på en kul grej jag vill berätta om! Sen jag började skriva blogg igen har jag blivit lite glatt förvånat faktiskt, ni som känner mig, och ni som läser bloggen då och då. Ni vet att jag är som grynet tar ingen skit, hoppas verkligen inte ni där ute gör det heller för den delen! Men iallafall, ni vet att jag skriver precis vad jag tycker och tänker i bloggen och tar ingen hänsyn till andra för det är min blogg där jag skriver det som ploppar upp utan att bry sig om vad andra tycker och tänker. Sen på senaste tiden har vänner&folk skrivit och sagt till mig vilken knäpp men rolig blogg jag skriver som dom gillar att läsa. Det är sånt jag inte tänker på men är absolut super kul att höra, eftersom jag tänker inte, jag bara skriver. Så tack&bock gott folk ! :)

En sak till, dom flesta där ute har haft finnar någonstans på kroppen, speciellt i ansiktet så jag antar att någon som läser detta har varit med om att man haft en finne kring mun ? Och vet ni vad? Här sitter en tok snorig bella och nyser och som grädden på moset har hon fått en finne mellan munnen och näsan där det gör förjävla ont att få en finne, usch usch! Men men sånt är livet, och när man väl blivit så pass gammal att man inte får finnar längre så får man rynkor istället, vilken jävla skit.

Nej nu ska jag kila eftersom jag blir upphämtad snart så ska jag trösta mig med lite max,film och massa mys med syrran ;) - jätte synd om mig-     hare great gott folk !

Adiòs Amigòs!

@ Sjukling ?

Jadu, jag blir lika förvånad varje gång jag blir sjuk. Även fast jag vet att man blir det någon gång, så är det så otroligt sällan jag blir det, ca 1 gång om året? Så jag ska ju absolut inte klaga, men jag klagar när jag väl blir det för det är så otroligt DRYGT! Usch Usch, Så ja, idag hela skolan har jag frossat,snorat och nysit, inte så där super kul!

Men än så länge har jag ingen feber vitt jag vet, och inge halsont heller, men som sagt blir inte förvånad ifall det kommer det också (peppar peppar ta i trä) = tvångstanke. Ja ja bara jag blir frisk till helgen, jag avlider och jag ligger sjuk då, blir väl till att knapra ipren och lite grogg så är man väl som en ny människa igen ifall det är så.

Idag blev det hem på dirren efter jag varit i skolan vid ca 3 tiden, kröp ner under täcket och sov till 6 tiden då vi skulle över till syrran en helt slut & förskyld bella efter en sömnlös helg så inte så konstigt. Men åter till syrran, hon fyllde ju år i fredags men kunde tyvärr inte fira henne då eftersom både hon och mammsen var sjuk då, så vi fick ta och skjuta upp det, så vi åkte över där en sväng och fika och gav presenter. Hon blev jätte glad, sikken tur !


Så nu har jag just delat en pizza mer fan min, eftersom det är "synd" om mig tack vare förskylningen så förtjäna jag lite skräpmat ;) inte för att det direkt hade stoppat mig ifall jag vore frisk eftersom jag älskar mat, men ja ja what ever det lät som en bra anledning haha!


Nu blir det slapp i vanlig ordning ska försöka att inte somna för då kommer jag förmodligen inte kunna sova inatt. Får se om det blir skolan imorgon, beror på hur jag mår imorgon.

Måste bara tillägga att inte fan är det konstigt att man drar på sig en förskylning när halva gävle är sjuka i någon form, speciellt förskylda, så alla där ute som är lite krassliga som mig, krya på er förfan !


Adiòs Amigòs!

RSS 2.0