Onsdag 31 Mars

Söndagen blev att jag drog hem till Andreas efter promenaden, kikade på någon skum, spansk film skit dålig men verka bra haha. Surt men men.

Men måndagen blev det däremot hem till Robbin efter jobbet, snacka om massa saker, skönt att prata av sig..

Nu sitter jag här efter jobbet lagomt trött, nationellt prov imorgon i Svenska B som jag icke ser fram emot .. Men men jag överlever nog ska ni se så så lätt blir ni inte av med mig ;)

Måste berätta om röta, idag när jag knalla till skolan så hade jag tydligen tappat ciggpaketet någonstans på vägen men visste inte vart. Så det var ju bara att acceptera. Sen när jag knalla hem från plugget så hittar jag det på vägen där jag gick tidigare, helt orört. Lite halv diskret så böjde jag mig ner nöjd och plocka upp det och sedan traskade jag vidare. Folket runtomkring mig måste undrat vilken tokstolle det där var men det sket jag i, fick ju tillbaka ciggen ? ;)

Jaja, det där var i brist på annat. Jag känner verkligen så här, kan man inte få vara lycklig? Jag är väl inte direkt olycklig, men jag är inte super duper lycklig heller, jag är ingenting, jag är oberäknelig... Kan inget vara, måste det alltid var något som förstör? Tydligen, vet inte vad jag ska göra, finnsinget att göra, jag bara accepterar läget som vanligt, vet inget vettigare.

Ciao!

Söndag 29 Mars

Jadu, dessa söndagar. Känns lite ovanligt att man inte är så där bakis man brukar vara, eftersom jag var spiknykter igår, skönt som fan var det iaf, händer ju som sagt inte alltför ofta ;)

Åkte och handla med Mika vid halv 5 tiden blev tacos, åkte hem och gosa med hennes syrras hundar som är hemma hos henne förtillfället, Lotuz och Geminoz två chiuauaer -stava- skit söta riktigt gosiga! Vi lagade maten blev jag Mika samt hennes trevliga farsa. Sen kika vi två filmer och bara slappa så jäkla skönt. Skönt att prata av sig lite, var ett tag sen vi träffades stumpan!


Idag blir det långpromenad med johanna, år och dag sen vi sågs, ska prata och hurta lite med andra ord. Ikväll blir det lugna puckar, kanske kikar förbi Robbin en sväng och drar en rulle, får la se vad som händer.

Alltså jag fattar inte, ena stunden vet man vart man har människor, och så fort man tittar bort så passar dom på att gå bakom ryggen, jag är fan inte dum. Blir så jävla less, kan fan inte lita på någon, inte ens dom man räknar med mest..

Lördag 28 Mars

Ja, kvällen igår började bra, med denise min solstråle i vanlig ordning. Strosa till norra där arne, jonsson, bärs var hos jakob, trevlans trevlans man hade med grabbarna där. Satt där ett bra tag sen kom fylletratten ling och proos på besök också, ling har faktiskt varit nykter i flera månader nu så igår small det till för karln eftersom han fick gratis fylla haha ;D Riktigt roande måste jag säga.

Sen blev det massa taxiresor hit och dit, och kaos med andra ord.. tänker inte gå in på detaljer .. Men blev chockad eftersom du aldrig betett dig så där mot oss förut, det är tacken det för att man ställt upp. Fyfan alltså..

Måste tacka dig dennan för igår, vet inte vad jag skulle gjort utan dig igår, du vet att det betyder!

Idag blir det nog lugna puckar, matlagning (tacos) hemma hos Mika, sen massa film och myspys! Sen får la se hur kvällen styrs :)

Ciao !

Fredag 27 Mars

Tjolahopp!

Vårsolen håller i sig, vilket är klockrent! Man blir bara glad av själva toppen vädret, tror det påverkar än mer än vad man tror, det gör det på mig iaf!

Igår blev det som sagt promenix med kimpan i vårsolen, blev en jävla bit vi gick faktiskt, hurtiga sådär vi ;) kring boulongern osv, skönt att träffas! Blir som sagt alltför sällan tyvärr.


Efter den långa och trevliga promenixen kom jag hem och hade myror i brallan, ville hitt på något men visste fan inte vad. Så då tog andreas med mig till hans morbror samt mormor och morfar och hälsa på, jäklans trevligt måste jag säga :) Sen åkte vi hem hit och kolla på massa patetiska youtube klipp och garva en massa, kan ju vara trevligt det också :)


Idag sov jag ut, riktigt skönt. Sen kom dd hit en sväng. Ska över till fia plutten en sväng och ta en ciggis och snacka lite, kanske pussa lite på kattungen också. Sen blir det down town med kimpan, ta en fika och kika runt lite. Sen efter det blir det gym med flickorna, blir spinning och core även idag. skönt skönt.

Sen som vanligt ..blir det öööl ikväääll. haha det var väl oväntat? Men vafan öl är ju gött så ni kan inte klandra mig ;)

Hörs sen loppor ciao!


Torsdag 26 Mars

Kan ju bara säga att denna vecka varit väldigt slapp, vilket gör att jag har tid att skriva nu. Eftersom slutet av termninen börjar närma sig gör det att många av kurserna jag läser avslutas tidigare vilket gör att jag får luckor i schemat, riktigt skönt!


Har jobbat denna vecka som vanligt, sen har jag även dragit igång med träningen igen. Har ju haft ett litet uppehåll nu eftersom jag har varit sjuk + allmänt lat men nu har jag gett mig fan på det! Igår blev det afro + core med virrpan och jessica sen var även steph med också, hon ska börja träna hon också riktigt kul! :) Sen eftersom jag var ledig idag så blev det spinning och core nu på morgonen också vid halv 12, riktigt uppfriskande!


Eftersom det är rena vårvädret här i Gävle tänkte jag och Kimpan ta en promenix snart :)


Måste bara nämna att fia fisen har skaffat världens sötaste kattunge, skogskatt moa heter den som jag ska vara kattvakt åt på lovet sicken tur man har ;)



Hare bra folket så hörs vi!


P.S

Haha, fick lite klagomål så glömde först och främst skriva om min fina lördagsförmiddag jag hade i helgen! Var så inne på att skriva om min trevliga kryssning så glömde faktiskt bort det helt, buhu shame on me.

Men iaf, i lördags var jag först och främst jävligt bakis, men förutom det var det strålande solsken här i gävle, vår i luften med andra ord så därför beslöt sig jag och anders att ta skotern från hagaström till mårdängsjön för att grilla med gurra, moberg paddan och massa andra karlar och fruntimmer, riktig trevligt och mysigt.
Blev totalt 8 mil på skoter så har jäklans ont i kroppen, träningsvärk uscha. Men njöt av varje sekund, så det var en riktigt lyckad dag!


Här kommer förresten ett filmtips! Var över till syrran igår och kika på slumdog millionaire, skit grym film ! Lätt sevärd!

Tack för titten !

D.S

Måndag 23 Mars

Jomen tjena!
Blev lite körigt där på slutet innan kryssningen samt efter så det blidde som det blev helt enkelt.
Kan bara säga kort och gott att kryssningen var helt underbart klockren!

Bussen avgick kvart i 1 då var det bara att knäppa ölen så var man igång, det var jag steph , hennes brorsa kim samt deras mamma camilla samt hennes karl magnus som åkte, när vi kom fram till sthlm hade vi fått i oss en del och då var det bara att fortsätta på båtkrogen brevid birka paradise båten i väntan på att få stiga på. Efter ett tag kom även Anton kims polare dit som också skulle med, klockren kille ! (speciellt när han dansar HAHA!) Jaja, så småningom efter ännu mer alkohol klev vi på båten, därefter blev det buffé på båten samt massa gratis alkohol så det var bara att tacka och ta emot. Därefter blev det upp på rummet, fräscha till sig, byta om osv sen fortsätta förkrökandet, fast ändå kan man inte kalla det förkröka, eftersom vi hade druckit hela dagen men ni fattar vinken ;) Vi öppna dörren till hytten och satte volymen på högsta nivå, kom in lite 08:or och gjorde oss sällskap osv. Därefter bar det upp på däck på dansgolvet drack ännu mer osv osv.

Kan ju bara säga att jag träffa massa underbart roligt folk under kvällen, gamla som unga. Speciellt en lirare från dalarna som jag hängde med hela kvällen eftersom resten av gänget var lite trötta ;) haha. Så ja dansa och härja gjorde jag hela natten iaf. Dagen efter var man ju inte alltför pigg, fortfarande full rättare sagt men det var bara att fortsätta i vanlig ordning. På kvällen när man hade kommit i form igen blev det först att sitta hemma hos steph sedan slottet en sväng.

Lördagen blev relativt lugn, igår blev det film, max och godis hemma hos syrran.

Jaja, kan bara säga att kryssningen ännu en gång var klockren och måste göras om igen, soon! " Dalarna, Dalarna, Dalarna" haha . Sen kan jag ju faktiskt erkänna att man inte är alltför smidig eftersom man råka klämma dalmasens tumme i hyttdörren, men men vem fan är smidig 6 på morgonen dyngrak?

Ciao !

Förresten, risiga bilder från kryssningen kommer sen.


Tis 17 Mars

Pallar inte med rubriker för tillfället, så svårt att komma på någon ruwlig :b

 Uppdatering enjoy eller ge fan it ;)


Förra veckan blev det divas hela veckan, film med gurra, syster och andreas en sväng, fast olika dagar så klart.

Fredagen blev det förkrök hos jenny och micke på norra därefter ute i överhärdet utanför valbo på petras 18 års fest. Helt okej faktiskt, jag och dennan styrde begravningen haha ;) närå mycket fullt folk, om det hade varit färre fjortisar/småbarn samt mer folk som dansa hade det varit klockrent, men men kan ju inte få allt så det var så trevligt det kunde bli i den situaitonen helt enkelt :)


Lördagen = Bakfull, Kvällen börja hos Mela drog vidare till grabbarna på slottet, sedan därifrån senare på aftonen till någon bybo fest ute i hamrånge blev jag dd bärs och ling som for, riktigt jävla roligt! Höjdpunkten på kvällen, dahlqvist steph och massa roligt och härligt folk! Så riktigt klockren var där fram till 5 och då var man trött kan man säga.

Har kommit på att jag har blivit riktigt bortskämd dom senaste helgerna då ling varit nykter eftersom han skjutsar hit och dit, riktigt skönt och han vet att det betyder guld värt, uppskattas till tusen gubben! :)


Den här veckan har hittills varit riktigt jävla bra, gått bra på jobbet /skolan har varit riktigt pepp inför kryssningen som äger rum på torsdag med steph och co! Riktigt kul! Sen har man fått reda på massa andra goa och gla'a nyheter så det är toppen!

Dessvärre så kan ju inte allt på alla fronter vara på topp, vilket är jävligt synd, vet inte vad som händer längre, känns som att hur jag än gör så blir det ändå fel, tvärtemot det jag vill så nu låter jag det vara istället och se hur det funkar ..

Vet ni ? På båten ska Scotts spela när vi åker vilket kommer bli klockrent! Dom är ju bra + att dom kör gamla godingar!

Hörs kanske mer innan kryssningen annars så får ni andra landkrabbor ha det så nyktert och trevligt medans jag och steph gör havet osäkert ;)




Helgbloggare

Mohaha, smart som jag är när jag kolla på tidigare inlägg så har det blitt på sista tiden att jag bara skriver på helgerna, sammafattar hela fadderullan då med andra ord, men men det funkar väl det också?

Söndagen blev till att dra en bio med steph, män som hatar kvinnor såg vi. Riktigt bra film!

Sen har det varit jobb + jobb på divas heela veckan, likaså nästa sen blir det plugget igen. Måndags blev det filmmys på slottet med gurra, och i onsdags blev det filmmys hemma hos syster, såg Valkyria, den var också riktigt bra!

I Fredags drog jag och dd upp till jonsson i stigslund som hade lite barty, lingen bärsa, jonna och hela högen var där. Det var riktigt trevligt ! Och ja, det är ju fest tradition att dra sönder bärsas kallingar, och bröderna löhman brukar ju vara först, men denna helg var det faktiskt jag och dennan som var het på gröten och gjorde det, både fredag och lördag ! Haha! Efter jonssons place drog vi en sväng i bilen med gurra eftersom han skulle skjutsa lite av folket. Efter en tur så bytte vi bil till lingen eftersom gurra skulle hem och sova. Då blev det max sedan en snabb visit på kvällskvisten i stigslund hos bylund, där han pekka och paddan var, satt där ett tag och tjoade och drack öl sedan gick vi hem till paddan en sväng sen kom lingen och hämtade oss.


Lördagen drog jag och dd upp till jenny och micke som hade lite barty, trevligt trevligt! Sedan kom ling och bärs och plocka upp mig och frugan sen åkte vi och fifilura ett tag, sedan drog vi ut till emma&jocke i hille för att hälsa på lite, satt lite folk som drack där men var mest som en begravning, därför gjorde jag och bärs samt dd ett tappert försök med att muntra upp stämningen, men det hela sluta med att det blev brottningsmatch i deras säng mellan mig bärs och dd, samt att alla inklusive sängen var indränkt i öl, samt en irriterad/arg emma, men men man kan ju inte alltid vara smidig jämt?

Idag blir det förmodligen sthlm fram och tillbaka över dagen för att besöka steph's pappa, hennes lillebrorsa fyller år så det var väl någe kalas där borta, men får inte tag på hon som skulle köra så vi får la se hur det artar sig!




När bägaren rinner över

Just nu är jag så jävla förbannad och less och jävligt lurad. Allt kommer på en och samma gång, haha fan jag känner mig så otroligt blåst att jag ens tänkte överväga saken och verkligen trodde på det? Väntar bara på att någon säger vad var det jag sa, och ja, lättlurad som man är, men det har ju sina grunder, att jag aldrig lär mig .. men att du din idiot inte fattar vad du ställer till med är en ju en annan femma. Fast ändå kan man inte vara så blåst att man inte tänker på konsekvesenserna, alltså gör du detta med mening, men till vilken jävla nytta? Hat är något stort, och när jag säger att jag hatar dig så fruktansvärt mycket mer än vad jag någonsin älskat dig, då kan du tänka dig hur mycket jag hatar dig din idiotjävel.

Och du, dig förväntar jag mig inte ett smack av, du är bara så otroligt falsk samt jävligt billig som människa, så det blev jag överhuvudtaget inte förvånad över,men du är verkligen så patetisk att du måste ha bekräftelse hela tiden från olika människor, du är bara så låg som människa och jävligt osäker, ditt självförtroende ligger på botten, likså ditt utseende.  Men självklart undrar man fortfarande hur folk tänker..

Okej okej, är så otroligt arg nu men ska försöka samla mig och ska berätta om min roliga helg, den har faktiskt varit helt underbar måste jag säga, och nu överdriver jag inte för att få bort det negativa hur skallen för det har faktiskt varit helt klockrent fram tills idag!

Torsdagen kan jag nämna en snabbis att det blev lite öl uppe på brynäs hos kim carros pöjk, kom dit lite folk som bärsa, arne eddie och några till, sen var ju självklart fia carro, martin och co där också, martin fyllde dessutom år då så grattis i efterskott grappen! blev efterfest hemma hos arne, riktigt rolig knaskväll skulle man kunna kalla det.

Fredagen sprang jag ner på stan och köpte present till camilla träffa carro sen bar det av ut till hille där lina, jossan och martina var hos lina, satt där och drack ett tag sen vidare hem till camilla som vi skulle fira att hon fyllt 18 i onsdags, grattis i efterskott! Vi lagade mat tacos och förberedde allt innan resten av brudgänget kom, käkade spelade snackade och hade det skit trevligt, sen drog vi vidare hem till Madde som hade fest så man fick träffa några fler godingar där borta, orkar inte nämna alla som sagt. Sen drog man vidare hem till gust och hälsa på, och ja när jag och ling skulle åka därifrån vid 4-5 bläcket så skulle vi köra lite rally ute på bygget så fick vi sladd på bilen som inte gick att hejda så vi krocka rakt in i en snöhög, fan vad jag garva medan han satt och skrev utav bara helvete haha, det var riktigt kul måste jag säga, men inget allvarligt hände, var bara att putta och röja lite snö så kom vi därifrån.

Lördagen vaknade man upp vid halv 11 av dennan trakaserar en på telefonen, hade alltså fått sovit ca 5 timmar så man var ju dåligt mör. Vid tolv kom dennan, stefan lotta-tjockisen (hon är gravid) + andyboy och plocka upp mig för att åka ut till ockelbomarknad, riktigt trevligt att strosa runt där, fast vi yra mest. Efter det begav vi oss till kasksjön där det var kaskensdag i nu lördags, riktigt fina grejjer måste jag säga, man förtär alkohol och åker skoter/hjuling, grillar och umgås helt enkelt riktigt trevligt! Var mellan 30-50 pers där till och från så det var riktigt kul! Var där från 2 på dagen till ca 2 natten, det bästa var nog att få åka skoter jag som är galen i det, jag bara satt och njöt, trots att jag inte hade nå brillor eller hjälm i början haha, men lika gla för det är jag! Sen vurpa man ju bara två ggr och det var ju med fulla herr bylund, riktigt rolig åka med meninte när man sitter tre på en skoter, då blir det bara sallad så nu har man ju skit ont i ryggen idag haha, men men det kunde gått värre om man tänker så ;) Sen vid 1 bläcket drog jag och paddan på hans skoter, sen bylund och dd på hans ut till tröje till jeanette en sväng, trevligt att träffa mattias och dom såklart, världens sötaste lillasyster hade han också mona lisa, skulle lätt kunna adoptera henne, det sa jag till jeanette men tror hon icke va så sugen på det haha ;) Efter vi varit där ett tag tog vi skotrarna hem till gusten i åbyggeby. Kvällen sluta vid 6 tiden imorse för min del, dåligt trött man var då.

Idag är det söndag och det blir lugna puckar i någon form, hare gött!

RSS 2.0