Lov? Inte för mig tydligen!

Vi har ju som sagt sportlov, en vecka, inte mycket att hurra för men det är iallafall bättre än ingenting. Men ändå känns det inte som att jag har det, jag jobbar som vanligt osv, men lov för mig är ändå att kunna sova ut osv, man har inget bokat man kan sova hur länge som helst utan att bry sig osv, så jävla skönt. Men icke sa nicke.

Jag som trott två nätter i rad att jag ska få sova ut när jag varit uppe länge osv osv. Då är det massa folk som terroriserar än på nallen här på morgonkvisten så kan man ju självklart inte somna om heller, så sluta ring era jävlar! Haha, närå jag skoja bara ;) men ni skulle ju kunna vänta någon timme, eller två ..

Igår tog jag en fika med steph och planerade lite + skitsnack i mängder. Vi ska nämligen på kryssning i mars, riktigt skoj! Berättar mer längre fram!

Efter staden tog vi en roadtrip med stephs bil ut till hennes mormor och morfar ute vid hamrånge, hälsa på, sen drog vi vidare till hennes morbror i bergby, sen körde vi även runt lite i norrsundet osv. Därefter blev det max, sen heja på dd och dom en sväng sen hem till steph, där skulle jag klippa henne, blev faktiskt bra om jag får säga det själv ;) sen blev det bara hem och uggla framför datorn en sväng med lite skön musik sen sleep a lot typ.

Idag blir det nog barty med lite roligt folk, får se vad som händer men det får ni veta imorgon ;) tadaaa haha !

Breake?

Ja, känns som att jag skriver blogg nu för att jag måste eller liknande, för jag orkar verkligen inte annars, men nu måste jag ju ta mig i kragen och skriva en rad eller två, har ju haft ett två veckors breake snart!

Veckan som gick var jag lite små rosslig, förskyld lite feber och hosta, har dock lite snuva och jäkla hostan kvar men mycket bättre sen då iaf. Så veckan bestod av att ligga och kurera sig på slottet hos gurra.

I helgen blev det först på fredagen förkrök hos ronja, sedan hem till marcus i aberg som fyllde 24, sen vidare till någon sugfest på brynäs med bara småttingar på sedan vidare på efterluva hos niklas och eddie.

Vaknade innan för dörrarna hos herr lööv jag och dennan börja traska hem, hade bakis förmiddag hela dagen sedan bar det av igen ut till ronja i sätra, trevligt trevligt, orkar seriöst inte skriva vilka som kom och gick lika i fredags.

På söndagen var jag mega bakis likaså som på lördagen. Vaknade tidigt, låg som en strandad säl hela förmiddagen i sängen.

Sedan mötte jag upp Sara och Patrik för att trycka i mig ett fett maxmål, muuumms! Efter det knalla i tre hem till Patrik på norra, spela plump, käka godis och chips och drack massa grogg och hade riktigt jävla trevligt!

Lika så såg kvällen ut efter jobbet på måndagen alltså igår också! Satt och lira massa plump och lite poker osv hos Patrik, och självklart kom alla onyttigheter som grogg och godis och chips med dipp med in i bilden även denna gång. Kvällen hos Patrik slutade vid 3-4 tiden då knalla jag och Sara vidare upp till brynäs för att möta upp Jimmy och Jonas, gick hem till Jimmy på brynäs där vi satt och surra och drack lite ett tag osv. Kvällen eller rättaresagt morgonen slutade vid 8 för min/ våran del, vaknade vid 2 idag helt dööd. Men gick riktigt bra på jobbet ändå!

Efter jobbet gick jag jill sara, lollo och lisa till östens pärla och käka, jag käka thai tre små rätter, skit gott är som kina 3 små rätter fast helt andra rätter eftersom det är thai mat, mums! Efter god middag där rullade jag nästan hem hit till sängen där jag legat sen halv 11 tiden, nu är klockan kvart i 3 på natten och jag ligger här fortfarande på samma ställe. Kan inte sova, har för mycket som surrar i hjärnan, men men någon gång lär fanskapet däcka haha :D

Orkar inte skriva mer, ska försöka uppdatera snart igen, ciao !

Ingen riktig bloggare

Skulle inte jag direkt kalla mig själv eftersom jag skriver ca ett inlägg i veckan, jag skulle inte vela skylla eller påstå att jag är lika upptagen som blondinbella, men fullt upp har jag, och när jag väl har tid så prioriterar jag inte det till att blogga.

Men iaf, fick reda på nu att de som har gjort klart sina uppgifter har sovmorgon, så ja nu sitter jag här och tänkte att jag kunde skriva en liten rad eftersom jag inte har något bättre för mig!

 Veckan har faktiskt gått fort, har gymmat , gått på afrodans sååå jääävla kuul :D man tänker verkligen på ett gäng infödingar kring en brasa mitt ute i skogen klädd i läder jarlingar eller något, men det ruskigt kul iaf, så det kan jag tipsa om + att det är bra träning för svettades som en gris ;) haha.

Har umgåts lite med gurra i veckan också, jobbat har jag gjort sen träffat johanna en sväng, alltför sällan säger jag bara! Jobbat på divas tors&fre, sen på fredagen tog jag och dd en vända på stan, kikade runt och mest yrade. Haha måste bara berätta. Stötte på johanna på stan när jag och dd gick och strosa, hon verkade nere och trött och jag frågade hur det var osv, sen försökte jag muntra upp henne och så skrattade vi åt lite grejer (vår dåliga humor) haha.
Men iaf, senare på kvällen fick jag sms av johanna där hon skrev : Tänk att efter 10 minuter på dig gjorde att jag var på strålande humör efter hela kvällen, tack för att du finns!  Så jävla gulligt skrivit tyckte jag därför ville jag skryta lite för er som tror att jag är värsta satmaran så KAN jag faktiskt vara snäll haha ;D

Men men, på fredagen drog jag och dd hem till gurra på slottet och tog några öl, blev rätt lungt sen hem och sov. Lördagen blev först förkrök på slottet med bärsa dd och gurra, sen skjutsa freppa oss till celinas 20 års fest vid 8, hade riktigt kul! Vid 2 blev det efterfest hos hillbom men slocknade rätt fort i soffan tsm med dd, vaknar vid 10 på morgonen av sprängande huvudvärk samt en snarkande padda brevid mig.

Söndagen blev en massa ipren och vatten sen bar det av ut i naturen med gurra, åkte skoter till mårdäng för att möta freppan på sin skoter, sedan drog vi en sväng till oslättfors, sedan björke och sen mårdängsjön där jesse och några lirare grillade så vi hängde på med korv och grejjer. Var riktigt kul att åka skoter och hade en riktigt klockren förmiddag med skoter åkande och grillning! Jag vill också ha en!

Sen blev det mat film och mys på slottet... " som vanligt" haha.

Långa inlägg i vanlig ordning men jag vet att ni älskar mig ändå ;) så er fuckers där ute som inte har något liv utan sitter och läser min blogg så har ni ett inlägg här som ni kan bita i!

Ciao !


Full Rulle!

Kan man ju lugnt säga, även om jag hade haft lust och skriva så har jag verkligen inte haft tiden till det!

Jobbat på divas resten av veckan sedan bara slappat efteråt, orkar ändå inte göra så mycket efter jobbet eftersom man är helt slut, jo förresten kikade film hemma hos anders i onsdags tror jag det var, och fy i helvete vad jag garva haha! Den hette "Distaster Movie" -stava- till katastrof på engelska men ni fattar. Filmen är en parodifilm när dom tagit snuttar från kända filmer och gjort det till parodier haha, den var verkligen askul skratta så jag fick kramp! B.la. så var chippmunkarna med och kung fu panda, då kan ni ju tänka er! Men men den kan jag rekommendera styggt!

I fredags jobbade jag på divas hela dagen öppnade osv. Sen kom min mor och fader och plocka upp mig så åkte vi upp på kryddstigen för att kolla på lite nya badrums grejjer till vårt badrum, krokar och allt sånt skit. Därefter mötte jag upp syrran på stan för att handla mat och alkohol, därefter knalla vi hem till henne och laga mat och drack vin. Och ja kan ju bara säga det maten blev grymt jävla gott, bara knullar i munnen! Och då överdriver jag inte. Vi gjorde kyckling i ugnen, sen gjorde vi en vitlökssås med cremefraiche,pressad vitlök samt lite kryddor och paprika och champinjoner i. Sen gjorde vi även vitlöksbröd i ungnen och en fetaost sallad, sååå jääävla goott! Börjar nästna dreggla när jag tänker på det.
Men men därefter kikade vi lets dance, drack lite mer vin, peppa till lite musik sen drog vi hem till slottet där det var fullt ös och massa folk som vanligt, riktigt kul kväll! Kvällen slutade vid 3 tiden av att vi som tur var fick skjuts hem, av en kille som varit med i sveriges starkaste man, liite kooolt! höhö.

Lördagen började med att steg upp riktigt tidigt för att vara mig, kl var vid 11 typ. Snacka ihop mig med gurra och båda mådde som vi förtjänade, vi satt i samma båt. Så vi tog en tripp ut till dollar store för att kika lite samt ove janssons. Tycker det är skit kul att gå runt och kika på massa krimskrams. Efter det åkte vi ut till motorcenter till anders och snackade ihop oss lite, därefter åkte vi hem och bytte om sen åkte vi dit ut igen för att åka skoter. Och ja vad kan jag säga? Jag älskar att åka skoter, det är så fruktansvärt jävla roligt, tiden står stilla när man sitter där och känner skotern lyfta från marken och man känner vinden piska mot en, och ja fyfan det var riktigt kul med andra ord! Efter skoteråkningen som pågick i ca 3 timmar så packade vi oss hem, jag duscha och greja sen begav jag mig hem till Gusten med dd där Gurra och grabbarna befann sig, alltid lika trevligt! Var där större delen av kvällen, tog en tripp till aberg men det var ingen höjdare, slutade med att man somna på Gustens soffa inatt, jag dd och paddan låg som en hög på varandra och sov, bra tänkt! (Y) Man blir väl som man umgås, umgås bara med ett gäng goa drägg och idioter satt ja ? Det säger ju sig självt ;)

Och ja, ännu en gång mådde man som man förtjänade, idag blir det inte många ryck, men jag ska faktiskt ta mig till gymmet och gå på spinningen, känner att det inte kan skada. Sen blir det självklart myspys på slottet i vanlig ordning, och är grymt sugen på skräpmat, något jag måste styra upp sen, hare gött era bakisråttor där ute!

Hard Work, Work, Work

Jajjemensan! Om jag missat att berättat den lilla detaljen så har jag efter 2 och halvt slitsamma år på Ringbolaget bytt till deras konkurrenter Call- Up, jag och veronica som jobbat ihop sen början gjorde detta tsm, haha vi håller ihop i vått och torrt så det känns jävligt bra, jävla bra att du finns ibland tjejen ;)  Bytet av företag beror endast på lönen, att jag behöver pengar för att kunna leva, vilket jag inte kunnat göra på Rb i dagsläge. Jag avgudar människorna där, de är jordnära och som en extra familj iprincip. Folket på Call-up är trevliga men är inte samma sak, men lönen kommer bli grym för min del. Gick mycket bättre nu ibörjan än jag förväntat, sålde fyra första dagen i måndags, och 10st igår, helt jävla sanslöst haha! Inte det jag räknat med direkt men kändes grymt skönt! 
En annan positiv grej är att tokungen Miika jobbar där, så hon fick man jobba med igår, du är fan inte klok på en fläck but thats why i like you ;) har dessutom fått skäll av den kvinnan att jag måste skriva mer blogg höhö (A) ska väl försöka men blir svårt när man har fullt upp!

Men men, nu sitter jag iallafall i skolan, försöker nöta in ett tal som vi ska ha på svenskan, och jag ska snacka om .. Gissa vad? Tatueringar haha. Det kunde ni aldrig trott va ? ;) Ska snacka om hur jag ser på saken kring alla fördomar om just tatueringar om hur jag tänker, hur andra tänker och allt sånt, kommer bli riktigt bra om jag sätter det rätt. Talet är inte som ett vanligt tal där du står längst fram i klassrummet och snackar inför klassen utan det här är att du ska vara en "vinterpratare" som på radion med andra ord. Du blir inspelad medans klassen lyssnar på dig fast du sitter med ryggen mot. Så ska du spela upp 1-2 låtar under ditt snack. Men men wish me good luck!

Klockrent!

Måste bara nämna att i vissa inlägg är meningarna osammanhängande, stavfel och som sagt inte helt korrekta, såg att jag t.ex. hade skrivit lördag två ggr istället för att skriva fredag först så ja ja, men hoppas ni förstår annorlunda bra av vad jag skriver iaf haha! Men nu är det ju faktiskt så här att det här är min blogg och ingen svenska lektion, alltså är det på mina villkor ;)

Men som sagt, apropå klockrent, så har denna helg, eller ja lördagen tänker jag mest på den har varit klockren! Minns inte sist jag hade en sån bra lördag! Men lördagen var inte bara helt underbart rolig och klockren utan jävligt tidig också! Klev fan upp kl 6 haha, minns inte sist jag gjorde det!

Men iaf klev upp sex, gurra kom och hämta mig drog till motorcenter för att lasta skotrar, 4hjulingar och crossen samt alla tillbehör som t.ex. de goda monster dryckerna ;) Men iaf, när vi var klar med det bar det av emot kungsberget, när vi kom fram lasta vi av och förberedde allt. För er som missat det hade motorcenter och en antal fler företag visning av deras skotrar, krossar och 4hjulingar, men motorcenters visning var överlägsen, speciellt eftersom de kör articat och suzuki ;) Men det var inte bara visning så man kunde kika under dagen, det var en del events dessutom, det var skoter hoppning riktigt kul att se sen var det även minicross tävling, vissa av deltagarna var utklädda till kossa, clown och massa riktigt kul att se! Vi grillade osv under dagen också, jag mös verkligen att få kika på allt med motorer eftersom jag tycker det är intressant men dock inte kan så mycket, men sånt man får lära sig, men höjdpunkten var att få ta en tripp på de nya 4hjulingarna och skotern! Miika och Robin kom dessutom ut och och Miika stanna kvar och höll mig sällskap.
Riktigt skönt att vara ute en hel förmiddag från kl 6 på morgonen till kl halv 6 på kvällen!



Såna här härliga drycker drack jag hela tiden igår för att hålla mig på topp eftersom jag varit så trött eftersom jag sover dåligt, är som red bull bara att dom är mycket godare och mycket bättre! Motorcenter blir som sagt sponsrade av monster därför sålde vi såna där igår, glömde nämna att monster grabbarna var där i lördags också och körde presentationenerna av de olika events som hände, det var även dem som stod för afterskin på interpool samt alla priser för vinnarna av minicross tävlingen :)


När jag kom hem därifrån vare bara att duscha och fixa iordning sig så kom groven och lina och plocka upp mig, drog hem dit fixade lite till drack lite rosapantern och öl, så kom robbin dit också, sen kom även elin och gravida sara haha. Sen när vi hade suttit där ett tag drog vi med bilen till hillerian där det var full rulle, för er som inte vet så älskar jag och lina hillerian och allt med trubadur, roligt med gamla godingar om spelas när man får sjunga med och dansa med gamlingarna haha! Så ja, där befann sig jag lina, jonsson och gänget och ja hela ligan som man känner! Riktigt trevligt var det, jag pratar nog för alla främst mig och lina att jag och lina hade roligast av alla där inne haha ;) Efter hillerian skulle jag egentligen hem, men robbin tjata med mig hem till han för att kolla på film, och jag sa : bara så du vet så kommer jag somna, han ba okej det är lungt, ja vi kommer dit sätter på en rulle och ja efter 10 min vem ligger och sover i soffan då? Jo bella haha! Vaknade 5 i morse av att jag ligger med mina fötter i hans ansikte, dåligt pinsamt men som tur var sov han så om han inte läser det här så vet han inget ;) mohaha!

Jaja, har haft en riktigt kul helg med andra ord, hade så roligt att jag glömde bort att skriva vad jag gjorde i fredags haha. Men på fredagen jobbade jag först på divas, sen hem och flyttade sen gick jag över till andreas här på söder och tog en bärs och snacka lite skit samt lira guitarr hero!

Idag är jag ruskigt sliten men det var det värt haha! Syrran kommer hit vid fyra så ska vi ut till valbo en sväng, ikväll blir det väl antagligen som vanligt bakismys på slottet!

Hare bra alla bakfulla jävlar!

RSS 2.0