Lördag 27 Juni

Hela veckan har jag varit ute och jobbat i hillevik på sjösportslägret där ! Helt klockrent, finns det något bättre än att vara ute i solen dagarna långa, vid vattnet åka båt, vattenskidor, hjälpa ungarna och få betalt för skiten? Nej helt perfekt så jag trivs som fan!

I onsdags fyllde min bejb 19 år, johanna alla som inte vet, så grattis i efterskott här i bloggen! Blev grill och mysdricka där hos henne men blev bara några öl för mig eftersom jag går upp 7 varje morgon men trevligt var det! I torsdags var det jobb som vanligt då, slutat kring halv fyra varje dag så man är skapligt slut när man kommer hem men blev stan en sväng med syster yster sen käka vid på kungshallen en sväng.

Igår blev det käk med syrran på akropolis på brynäs, för er som inte käkat grekisk mat eller käkat där måste gå dit, otroligt god och prisvärd mat med trevlig personal! Efter det knalla vi till tant grön men där var det smockfullt så vi gick till jackpot och tog en cider, ronja kom förbi en sväng också. Sedan gick jag med syrran en bit och sa hejdå och henne och mötte upp johanna, vi knalla nermot stan och träffa på lite roligt folk. Sedan satte vi oss på jackpot igen. Träffa massa random folk som var helt klockrena, så det var skit kul, helt oväntat liksom! Blev hemgång vid halv 3.

Idag blir det käk och tantgrön senare, sen blev det kruuugen med hela ligan. Mika fyller 20 år imorgon så vi firar henne idag, så grattis i förskott stumpan! Men vi syns i dimman folket, akta er för mig och johanna ! ;)

Btw så var det någon anonym som kommenterat i bloggen om vart jag gaddat mig. Mina 3 första har jag gjort hos Johannes på fifth son tattoo, som har en hemsida. Han är prisvärd och duktig, dock lite seg som tatuerare men det kan man stå ut med. Det negativa kan vara att hans motiv liknar oftast varandra väldigt mycket, då kan det lätt bli att man har liknande tatueringar som andra, men det beror ju helt på vad man ska göra.

Min senaste som jag gjorde för snart ett halvår sen gjorde jag hos jimmy som nu öppnat studio på brynäs. Hans priser då var billiga eftersom de gjordes hemma, men idag vet jag inte rikigt vad priserna ligger på. Men han är dukitg och väldigt snabb som tatuerare och erfaren även fast han tatuerat nyss öppnat studio, eftersom han tatuerat hemma i flera år. Dock kommer jag inte ihåg vad hans nya studio heter, men det kan ni/ du snabbt ta reda på eller jag också.

Tudiluuu


Söndag 21 Juni

Whopido!

Som jag tjatat om innan och som jag faktiskt har som lite ursäkt nu på sommarhalvåret så blir alkoholintaget fördubblat en aning, vilket jag faktiskt inte klagar över, dyrt ohälsosamt men wtf liksom?

På torsdagen var det meningen att jag och johanna skulle ta en lugn hemmakväll hos henne för att bli friska, men .. vid kl 10 på kvällen fick vi något ryck och korka upp vinflaskan för att sedan bege oss ut på krogen, hennes mamma och syster såg ut som två frågetecken så den kvällen blev ännu en spritfylld kväll och denna gång nere på slicken!

Fredagen alltså midsommar blev det grill och massa mys och alkohol hemma hos johanna, riktigt trevligt! Lördagen spenderade jag med Mika först, sen drog vi hem till johanna en sväng sen blev det jackpot där man träffa massa gobitar som ronja jeff jerra och hela ligan, trevligt trevligt!

Idag söndag har jag faktiskt inte varit så sliten som jag borde, eftersom jag fortfarande är sjuk dock utan feber, druckit i 4 dagar och sovit ganska dåligt men är pigg som en lärka faktiskt, eller nästan iaf.  Men idag knalla jag ner till bollan med lilliz och johanna för att umgås i solen med karro och kevin, jävla sötunge han skulle man vela käka upp! Efter det kom mika och hela grabbgänget och plocka upp mig så blev det grill vid i14, trevligt! Efter det blev det ut på byn i Bergy för att åka till garaget, där vi grilla lite till och släckte elden med brandsläckare vilket gjorde att hela robins bil + hela luften och vägen var fylld med vit rök som liknande dimma, fyfan så jävla klantigt och komiskt riktigt roande faktiskt i själva ögonblicket!

Mina inlägg är kanske inte så intressanta just nu, men uppdaterar mest för att ni där ute ska ha lite koll på vad jag pysslar med om dagarna :) Orkar inte skriva allt i detalj och skriver det jag känner för helt enkelt!

Snart kommer grabbarna grus och hämtar mig så ska vi se om vi hittar på nå skoj.

Heppåre!

Torsdag 18 Juni

Piggare ja faktiskt sen i måndags, men fortfarande den förbannade hostan som håller mig vaken om nätterna, till största del.. Andra delen som håller mig vaken är att jag grubblar över alla svårigheter för att vara lycklig, känns som att hur man än beter sig så blir det aldrig så bra, i så fall bara för en kort sekund.

Skulle vilja rymma bort, eller bara drömma bort. Glömma allt eftersom det påverkar mig otroligt mycket, och det är precis det jag inte vill, men det gör det ändå, det ska inte få förstöra mer än vad det redan gjort, men det gör det, det som är så fruktansvärt jobbigt, jag vet inte vad jag ska göra heller, allt är inte upp till mig..

Jaja var tvungen och skriva av mig lite, igår blev det faktiskt lite alkohol för min del må jag säga, satt med gänget på gröna tanten sen blev det bilagan för sarah fyllde 19, så grattis grattis!

Idag ska jag iaf träffa johanna, är ett måste i dessa dar, eller annars också iofs haha. Sen får vi se vad som händer, någon som ska göra nå skoj över midsommar?

Måndag 15 Juni

Ja veckan har spenderats med johanna för det mesta vad jag kan minnas, har även vart på introduktion inför sommar jobbet, ska nämligen jobba på sjösportläger i två veckor, ska blir riktigt skoj! :) Det roliga är att jag själv gick på just samma läger när jag var mindre.

Fredag&Lördag blev utgång för min och johannas del, vilket är värt att nämnas eftersom vi hade det otroligt jävla skitkul! Dock som många andra alkoholfyllda kvällar med mig och johanna så blir det bara pannkaka av allt, börjar bråka med folk och varandra, så fredagen slutade med att jag och johanna gick barfota från stan till sörby, tog ca 3 timmar var hemma 5, med ömma fötter och glassplitter i fötterna, bra tänkt! Lördagen vart det bråk men inge barfota, tacka fan för det. Men som jag sa så har vi otroligt kul innan klockan slår två, efter då sker det något förbannelse eller typ dålig karma eller något eftersom det blir som det blir, men men shit happens!


Och ja, shit happens verkligen. Bara för att jag har haft kul (till mesta dels förutom några insidenter) så har jag gått och blivit sjuk, igår när man vakna hos johanna var man inte allför pigg, inte resten av ligan heller, men självklart ska eddie utnyttja sitautioner när man är bakis och jävlig och dryga till max, och då blir det box vilket han är välmedveten om ;) Men iaf, trodde jag bara var bakfull men det övergick till sjuker, så nu sitter jag är en trökig måndag med massor av snor i näsan, ganska seg i kropp och själ samt en förjävlig hosta, man blir straffat för att man har haft kul, jävla skit grejer ;) men men bara att bita ihop, kan ju inte direkt säga att jag lär mig av mina misstag, inte dessa iaf ;)

Idag blir det lugna puckar så jag blir frisk någon gång, sen får vi se hur resten av veckan ser ut!

Ciao!

Tisdag 9 Juni

Ja som sagt så blir det att jag skriver mindre och mindre, men som sagt inge tvång till att läsa heller ;)

Har hänt lite skit på senaste i tiden men kommer såklart inte ihåg allt, men drar det i stora drag

Har umgåtts med johanna ganska mycket på senaste tiden. Då jag skrev sist så blev det att vi rätta till våra frillor så nu har jag en ljusare brun färg på skallen, riktigt nöjd till slut faktiskt, eller .. det funkar iaf..

Har blivit rätt mycke raggarbil senaste tiden också, allitd lika uppskattat och sköj!
Fyllde 18 i söndags också, wuuhuu! Blev firad både lördag och söndag.

Har druckit ganska mycket på senaste tiden, inget skryt utan mer konstaterande, det har bara flytit på utan att man tänkt på det.  I dag har det varit non stop mer än en vecka, känns sisådär, skit kul men skit dyrt och det sliter på kropp och själ, konstigt?

Lördagen blev det grill hos familjen svanberg med annika sussi tomas svenne sabina och heela ligan, otroligt jävla kul! På dagen satte dom på mig en mössa för att köra runt mig i bilen för dom hade en överraskning, när jag tar av mig mössan befinner jag mig ute i bomhus för att vi ska åka med i svennes båt, riktigt kul ! Åkte runt vid engelsberg ute vid engeltofta och hela svängen plus några vinglas och väldigt trevligt sällskap. Vid halvtolv drog vi ut på bilagan, ALLA på hela bilagan stod upp och sjöng för mig medans jag stod uppe på scen illröd som en tomat, haha. Sen när man kommer fram till baren så får man en knallgrön tshirt av bartendern där det står " Höger hand håller micken, vänster han halsar bärsen, vi rockar på bilagan me karaoke sång och livsglädje" haha klockrent! Drack sammanlagt under lördagen ca 7-8 glas vitt vin, 1 grogg, 4-5 shottar, 4-5 cider, tror ni jag var i bra form? haha kan jag lova!

Dom här bilderna föreställer tomas till vänster, och bilden till höger är gollum i sagan om ringen, ser ni likheten ? HAHA















Bakis som ett svin på söndagen då jag egentligen fyllde år, bara att ta sig i kragen och hoppa in duschen och börja om på ny kula, ronja jonna johanna kom hit samt syrran coh david så grillade vi och drack massa bärs och tjoade, sen kom även groven och lilliz, vid 10 tiden drog vi till jackpot en sväng.

I dag måndag har jag varit med johanna hela förmiddagen, spenderade vår tid uppe på sjukan för ... i lördags natt skedde en liten olycka, självaste bella adolfsson och johanna svanberg som inte var i så fin form efter bilagan blev helt lyriska över att med på kort så jag råkar slå till johanna för att rycka upp henne inför kortknäppning då det slutar med att hon faller i backen coh landar på armbågen, bra där (Y) så det är inte så kul för mitt hjärtegull som är vänsterhänt och får gå med en mitella på vänsterarmen och kan enbart använda högerhanden haha! Har ju fått hjälpa henne att knäppa byxorna ett antal gånger om jag säger så!  Eftermiddagen idag iaf så blev det interpool vid 8 tiden med jonna amanda emma sofie jenka och stolt satt där tills 11 tiden.

Imorgon blir det roadtrip med syrran till falun och tillbaka, sen får vi se hur resten av veckan, sommarlovet och mitt liv ser ut, men mer om det sen ;)

Btw, så vill jag dels säga ett stort tack som deltagit och varit närvarnade samt gratulerat mig angående 18års dagen, helt klockrent tack vare er!

Sen vill jag även säga att alla bilder som jag har på saker jag gör osv hamnar på facebook, orkar inte lägga ut bloggen men bilderna ovanför var ett måste ;)

So long fuckers!

RSS 2.0