En snabbis

Yesyes, fullt upp med flytt och allt så har varken haft tid eller ork att skriva så skriver en snabbis nu. Depp - perioden är i princip över men andra dryga, falska, irriterande och omogna människor har kommit i min väg, men orkar faktiskt inte lägga energi på det, lägger energi på det som betyder och som inte gör mig förbannad.


Om jag ska vara ärlig så kommer jag inte ihåg sist jag skrev, men kör revy sen helg och hela köret, helgen spenderade jag med lina tror jag, se på vilket minne jag har! inte bra alls, men satt hos henne och groven och drack grogg i lördags sen förbi sörby hos robbin och hans polare. Lördagen flyttade ja lite smått, sedan drog hem till lina drack lite öl osv sen drog jag hon och groven hem till jonte bergström på fest där det var massa roligt folk. I söndags blev det filmmys i vanlig ordning!

Denna vecka har det varit jobb och skola och massa flytt. Igår drog jag hem till lina och kikade de okända snacka skit och drack saft myspys, samt planerade inför kommande veckan och helg. Idag tog jag ledigt ifrån divas för att hjälpa far min med flytten, efter det drog jag ner på stan och mötte upp johanna, som jag inte träffat på år och dar, lite trökigt men blir så när folk skaffar karlar haha! Sen träffa vi på Miika också så hon hängde med i svängarna hon med!

Nu är jag så trött i kropp i själ att jag inte vet vart jag ska ta vägen, eller jo det vet jag ju iofs, ska ut och röka det ska jag! Skriver mer typ .. närjag har lust och tid, ciao!


Problem

Jadu, problem har vi alla, stora som små, hela tiden konstant, men jag har ofta inte så stora problem, eller problem har jag väl men jag tänker inte så mycket på dem eller så fixar jag till dom lika fort som de uppstod. Men ...
Nu så är allt upp och ner, jag känner mig oftat trygg men nu känner jag mig hjälplös och osäker, jävla deppgrejer i hate it.

Känns som att allt man gjort bara är borta med vinden, som att det inte existerar det som gjorts och de tider som varit, de känslor och band som knytits, varför? Jag förstår inte, ren skitsnack känns det som, så jävla besviken, sårad och ja you name it.


Var tvungen att klaga och deppa av mig lite, inte ofta jag gör det.

Idag har jag jobbat på förmiddagen carro kom tidigare till divas och bytte av så slutade vid 2, drog hem käka sen drog jag till sats och mötte upp khazie och virrpan, de gymmar där, så skulle jag testa på för funderar på att börja jag med. Känner att jag vill komma igång med träningen igen, mår mycket bättre som människa sover bättre och är mer pigg och allert, sen är det riktigt skönt och kul att träna om man varierar träningen och gör det rätt.

Men iaf, idag så körde vi funk, dans med andra ord, och ja jag är väl ingen danskung men var jävligt kul ! Lite svårt att hänga med i svängarna men virre var inte så high på det heller så var ju inte ensam haha ;) men men det kommer väl det också!

Har duschat osv nu, ska möta upp syrran när hon slutar vid 9 och då blir det myspys och film.

Ciao!

Skavsår

Ja och hur skönt är det på en skala 1 till 10? Icke sa nicke fyfan. Hatar nya skor, hellre lite slitna skitiga och utgådda en sprojlans nya vita skinande och stenhårda dojor som man får skoskav av thats it enligt mig!

Idag är det onsdag, lite trött och har skavsår men annars cool lungt. Blev förresten kina mat på slottet i söndag, precis vad jag behövde fyfan vad gott det var, var fan ett tag sen jag käka kina, hade nästan glömt hur gudomligt gött det är! Ska fan försöka få i mig lite sånt till helgen också ;)


Jobbat måndag och tisdag, idag efter skolan drog jag till divas och jobba från ca halv 5 till 8 också. Idag blir det nog bara lungt, imorgon blir det ännu mer jobb på divas, ska öppna så blir att jag kan smita lite tidigare på eftermiddagen.

Hare gött och so long fuckers!

G&G

G&G står för grogg och grillning ungefär vad gårdagen bestod av!

Vi kom ut till oslättfors vid 3 tiden, lasta av 4hjulingen och minicrossen,jag och gurra åkte på 4hjulingen och freppan på minicrossen, sen mötte vi upp tommy så åkte vi hem till freddes päron och tog en öl, efter det åkte vi hem till fredde och tessan en sväng drack lite grogg och snacka. Sen begav vi oss till vindskyddet, fast det var ju mer som en stuga och inte vindskydd, riktigt mysigt! Tände brasa, grilla, skratta, snacka, drack öl, oboydrink, öl körde 4hjuling, you name it! Riktigt mysigt, jag trivs som fan!

Hellre vara ute så där i naturen, umgås med härliga människor, åka 4hjuling som jag älskar, drickar grogg och bara ha det trevligt än att vara på någon jävla fjortisfest i stan, näe fyfan då sitter jag hellre ute och grillar hela dagen!

                                                       
De här bilderna är från oslätfors för er som inte varit där, riktigt fint område faktiskt, vid vattnet och allt, riktigt mysigt! Speciellt på vintern när man flyger fram på 4hjulingen mellan dom söta husen!


Efter vi hade varit där ett tag så drog vi tillbaka hem till tessan och fredde, satt där och drack ännu mer, jag och gurra drog en sväng med 4hjulingen hälsa på tommy och hans päron, sötar hundar hade dom, sixten hette ena haha, skit liten ättrig hund som slicka en överallt! (Y)

Sen kom lina groven och robbin förbi, efter ett tag drog vi från fredde och tessan hem till någon håkan på byn, där folk bada badtunna vilket jag inte orkade, var för rund om fötterna för det! Satt där ett tag sen blev det hemgång, var rätt sliten vid den tiden eftersom man hade hållt igång hela dagen.

Måste bara säga att en av höjdpunkterna var iaf freddes alla vurpor på minicrossen, men hela dagen i sig var helt super, måste göras om snart igen!

Idag är jag riktigt sliten men det var det värt, ska dona lite nere i lägenheten sen blire filmmys i vanlig ordning på slottet med dräggen sen igår!

Ha en skön bakisdag folket för det ska fan jag ha!

Hallå i lingonskogen

Snacka om att jag verkligen inte hade något bättre alternativ på rubrik, men men wtf! :D

Jobb på divas tors och fredag gick gallant, var bara lite jobbigt att jobba 10 h på torsdagen, men roligt, trivs som fan där!

Efter jobbet på torsdagen så kom och syrran och plocka upp mig, åkte hem till henne och kika den där nya disney filmen "Bolt" typ superhund som inte är superhund egentligen, och någon tjockishamster med, skit kul fan vad vi garva, lätt se värd för er som älskar tecknat! (Y)

Igår efter jobbet drog jag hem, duscha köpte max med farsan, sen drog jag hem till lina och kika lets dance och snacka skit, därefter kom groven robbin och osten dit, snacka lite sen skjutsa vi hem dom, sen kom ling och jonsson samt hb och plocka upp mig, cruisa runt i drömmarnas världs tills jonsson åker fast för fortkörning, haha så jävla komiskt men så jävla sorgligt! Svider bra i börsen kan jag ju säga! Sen åkte vi ett tag till, jonsson i ett nötskall skiter i allt, speciellt snuten. Sen åkte jag hem till sängen.



Idag har jag bara legat och degat heeela förmiddagen, otroligt skönt, tror verkligen jag behövde en sån stund eftersom denna vecka har jag inte fått satt mig ner riktigt och vilat och bara chillat.

Snart kommer Gurra och freppan och hämtar mig så ska vi åka och grilla med några jon borta i oslättfors, myspys! ikväll får vi se vad som händer,

hare bra gott folk!

Tröttmössa

Kan man lätt säga! Helt slut som artist.. Sover så jävla dåligt, går och lägger mig sent och kliver upp tidigt, skola och jobb jag pallar inte, igår somna jag på jobbet framför dator, så pigg var jag ! (Y)


Men men, skönt med inge jobb idag. Men imorgon blir det värre, ska jobba själv hela dagen på divas, öppna och stänga så kom gärna förbi imorgon om ni har vägarna förbi annars blir jag uttråkad haha, sen på fredag men då är det vanliga tider.

Har jobbat mån&tis, i måndas drog jag hem till robbin en sväng med lina och groven, drog hem film och snacka skit. Igår efter jobbet kom robbin och plocka upp mig så drog vi och köpte max och feta framför en film, rolig grabb det där.

Nu ska jag duscha en sväng sen kommer Gurra och hämtar mig, lär se hur det är med stackarn.

Tanken på att förlora någon

Så äre fan! Hur många där ute tar inte varandra förgivet? Man vet att personen i fråga alltid finns där och alltid kommer göra, men tänk om du på ögonblick skulle få dig en tankeställare för att personen i fråga är svårt sjuk eller skadad och tanken på att mista den personen ? Fyfan säger jag ...


Fredagen bestod av att sitta hos freddee och hinka, sen svängde jag förbi robbin och snacka lite skit, sen kom jonsson och ling och plocka upp mig så drog vi en sväng till trödje hem till sven där gurra och gänget var, sen blev det en vända på stan sen sängen för min del.

Lördagen gick jag upp vid 9, var ut till ikea tills det öppna med farsan för vi håller på att köpa lite nya möbler till nya lägenheten som vi håller på för fullt med att flytta ner i. Efter det kom gurra och co och plocka upp mig så drog vi och handla sen hem till slottet en sväng, då kom mela och bulten sen blev det 4 hjulingen ut till mårdängssjön för att grilla. Skit mysigt, krov, oboydrink, öl och gott sällskap samt fin utsikt kan inte bli bättre. Bara sämre dvs vilket det plötsligt gjorde..

Bulten och Gurra åkte ute på isen en sväng sen när de kommer tillbaka så har Gurra vurpa och fått 4hjulingen över sig, så han hade skit ont i armen ryggen osv. Vi trodde först att han hade punkterat en lunga men senare på akuten fick vi veta att det inte var så. Så mattias kör iaf upp gurra till akuten sen kommer jag bult och mela upp senare så fort som vi kunde. Satt där, dom undersökte han, röntga och grejjer, förmodligen två brytna revben samt en inreblödning vid nyckelbenet.

Fyfan blev så otroligt orolig när vi var där ute, för då fick jag mig en tankeställare om det värsta, för så blir det nästan automatiskt, man föreställer sig det värsta, och tänk om det hade gått värre vilket det lätt kunnat gått, även fast han har ont nu kunde det gått helt åt helvete. Och jag fick ju panik över bara att tänka tanken att förlora honom, vilket jävla tomrum, men jag är bara glad att han lever just nu. Låg hemma hos han hela kvällen käka pizza med bult och mela, kikat film sen sov jag över där för att kunna pyssla om han eftersom han knappt kan röra sig.

Åkte och käka på hillerian idag, sen kommer dom och hämtar mig om ett tag så ska jag pyssla om han ännu mer samt ha vårt  söndagsmys som vi alltid har. Tur att det gick som det gick och inte gick som det kunnat att gå, vet inte vad jag hade gjort utan dig!
.


Friday Night

Yes it is,


Tattoon gick gallant igår, gjorde inte alls lika ont som jag förväntat mig, eftersom halsen är en av de ställen där det gör ondast, men det gjorde som sagt inte så ont, antar att jag har hög smärttröskel, dessutom så blödde jag inge heller vilket man brukar göra ganska mycket just vid halsen, men då har jag fått lära mig en ny sak gott folk som jag faktiskt inte visste innan!

Så här är det, när de flesta människor blir rädda eller nervösa höjjs pulsen i kroppen vilket gör att det pumpas mer blod, i mitt fall blir det att när jag blir nervös eller rädd så går min puls ner i lugnare takt vilket gör att det inte pumpas lika mycket blod, därför blöder jag ingenting. Men den största anledningen är nog att jag är inte nervös, har bara ett posivit pirr när jag blir tatuerad, jag blir exalterad och peppad av allt adrenalin och ljudet samt smärtan från maskinen, kanske skumt men i like it!

Igår efter jag träffat kimpan och varit hos tatueraren så gick vi hem hit en sväng, sen senare kom groven, lina, elin och jessica och hämta upp mig så åkte vi först till max och hämta mat sen hem till robbin och käkade där. Vi skulle ju fira Jessica eftersom hon fyllde 18 igår, så grattis grattis i efterskott här i bloggen tjejen! Sen satt vi där och drack öl, snacka skit och flamska samt lira tv spel, sen kom sandra och sara samt celina senare också. Satt där ett tag till sen vid halv 11 tiden kom Gurra och hämta mig så åkte vi hem till slottet och kika den senaste bondfilmen samt full frys, älskar full frys!

Idag var jag upp och klippte mig på brynäs en sväng, kunde behövas kan jag ju säga! Sen efter det mötte jag upp syrran så gick vi ner på stan coh kika en sväng. Idag blir det nog öl, ska över till fredde en sväng och ta en öl, sen hem till gurra och fortsätta där, sen blir jag kvar där eller hem till robbin och lira tvspel, vi får se vad som händer!

Bilder på tattoon kommer upp när jag har tid och ork till att knäppa!

Good luck and have fun folket där ute!


Gaddning Gaddning Gaddning

Har inte skrivit sen i söndags eftersom det har varit rätt händelselöst. I måndags drog jag hem till syrran och kikade film efter jobbet, på tisdagen blev det bara lugna gatan efter jobbet och igår blev det skolan, usch att helvetet börjat igen men det är bara att ta sig i kragen! Sen mot kvällen mötte jag upp Miika så kom Robin och hämta oss på brynäs, åkte till hans firma en sväng sen hem till Miika, snacka lite skit, slappade sen börja vi att bygga och skruva och greja med hennes bokhylla, bra tidsfördriv faktiskt!

Och idag ska jag tatuera mig mohaha :D I löööv it! Tatueringar är fan en av mina största passioner, vilket många som känner mig vet, eftersom det här bli min fjärde :) Så jävla skön känsla nu innan, lite pirr i kroppen, sen när man gaddar sig känner man smärtan och ljudet från maskinen, ooh i like a lot ! Svårt att förklara, bilder på tattoon kommer sen så ni som jag inte hunnit skvallrat för får hålle er ett tag innan ni får veta vad det blir ;)

Ska fixa lite nu sen möta upp kimpan hon ville så gärna följa + att vi inte setts på länge så ofcourse honey ! ;) Senare ikväll ska jag träffa gurra också, vad vi ska hitta på visar sig senare!

Jaja, so long fuckers!

Smärta!

Kan jag ju lungt säga, och jag är verkligen den som klagar för minsta lilla! Men till och från genom åren har jag jämt haft problem med mina visdomständer, fyfan och nu är det riktigt illa, hela käken är uppsvullen och drägglar som en tok, plus att jag inte kan käka eller öpnna munnen, super kuul! Senkunde jag inte sova i natt heller, jävligt roligt ..


Jaja, igår åkte jag först hem till lina snacka skit drack öl oh käka pizza, sen kom dd satt där ett tag. Sen kom jocke och jonna och plockade upp mig och lina sen mötte vi upp jonsson och alla eftersom vi skulle besöka norrfly ännu en gång hehe. Så ja vi drog dit, alla gick in, gick igenom hela huset en gång, inget hände, sen tog vi en till sväng och började nere i källaren, gick bra tills jag helt plötsligt fick syn på katten i en av cellerna, helt oväntat så jag började skrika : KAATTT!! och ja, allt blev kaos, alla sprang runt i dom trånga gångarna som en flock galna hyenor, sen åkte en av de lösa dörrarna ner för gången så vi tre som var sist kom inte ut, då fick man ju mer panik. Men när vi tillslut kom ut stod vi bara och asgarva åt händelsen och situationen, allt var så komiskt haha!



Men men, vi sprang som sagt för att vi såg katten, och när man ser den ska man ut, eftersom den varnar besökarna för de andra andarna typ, och visar att man ska gå ut och att man inte ska gå längre.


Idag sov jag till 3 eftersom jag inte kunde sova inatt, tackvare tandjäveln. Sen har jag bara käkat frulle och slappat. Ikväll blire filmmys på slottet, då får man äntligen träffa gurra och gänget eftersom dom varit i lofsdalen! Ska bli kul.

Norrfly Mentalsjukhus

Jomenvisst där har man ju varit många gånger! Och tredje gången gillt igår!


Först var jag som sagt hemma hos sjuklingen Miika och laga mat och kika film och tog en kall öl på det, matlagningen blev en katastrof men vi fick oss ett gott skratt. Sen efter det kom Groven och Lina och hämta mig så åkte jaghem och bytte om en sväng sen bar det av till gdg för att möta upp folket, det var jag robin och ling i robins bil, sen var det groven, lina och dd i grovens bil, sen var det typ boos och örjan i örjans bil sen var det twixen och några i någons bil.

Kan ju säga att jag hatar vissa karljävlar som var med, hur oseriösa som helst, bara sprang runt i huset och löjla, tror fan det var dom som var minst rädd men inte vågade visa det. Men men efter 3 bilar åkt så gick jag johan robin och ling in, och då gick vi saktare, gick runt och lyssnade i hela huset, satte oss ner och spela in ljud osv. Jag är jävligt stolt över mig själv faktiskt eftersom jag var spiknykter hade druckit två öl när vissa andra var asspakade, inte min grejj skulle inte kunna göra sånt där på fyllan. Men men är stolt eftersom jag gick ner i källaren och i alla rum ihela huset och även vinden, den var värst. Vi stod där uppe helt tysta och släkte ficklamporna och försökte spela in ljud, då hör vi hasande fotsteg i mörkret som kommer närmare oss. Fyfan, då var man inte kaxig men det var häftigt som fan !Alla vi fyra hörde det så det var ju ingen inbillning. Sen såg robin och johan något ljus på vinden också. Sen när vi var påväg ner så vände sig ling om och fick syn på katten.  Det var coolt.


Nu snart ska jag hem till lina, vi ska snacka lite skit och laga mat, dd skulle väl komma hon också sen. Blir lite öl också sen får vi se vad det blir, antingen party eller spökrunda haha.

Fredag hela veckan!

Haha, nästan iallafall, men nu när det är lov för min och många andras del så kan det lätt bli så.

Igår gjorde inte jag många knop om jag säger så, låg i sängen hela dagen typ skönt som fan för omväxlingsskull faktiskt, jag som jämt annars brukar vara så påhittig.


Idag har jag också tagit det rätt lungt, har flyttat ner lite grejer till nya lägenheten eftersom vi håller på och flyttar, drygt men skönt när det är väl klart sen :)

Idag nu snart ska jag hem till miika i bomhus och mysa lite, laga mat kika film och mummsa lite chips och dipp. Sen kommer ling och hämtar mig så blir det förhoppningsvis lite ölande någonstans. Idag kommer gurra och co hem också, får se om man får träffa pöjken/pöjkarna ikväll, måste erkänna att man saknat dom en gnutta!

Jaja, nu ska jag tjata på farsgubben som står i duschen att lägga på ett kol, hör av er om ni är ute på något roligt ikväll!

Ciao Ciao !

Nyårsafton

I förrgår var jag som sagt och träffa lina en sväng i hille, martina hängde på hon med, trevligt som fan, käka först på hillerian götti gött gött, sen kila vi hem till lina och groven och martina drog hem. Var kul att träffas eftersom vi träffas allt för sällan, skärpning från och med nu!



Igår var det som sagt nyårsafton, och den såg hur så här: Dennan kom först hit på förmiddagen och vi fixade och donade, sen hade vi beställt bord på kungshallen till kl 6 där vi åt god mat och efterätt, mums! Därefter gick vi över till Micke på norra en sväng och tog några glas vin innan vi skulle med 8 bussen till tröje där Örjan och Sandra hade fest. Och ja, det var ett bra gäng där, mellan 20-30 pers kanske så det var ju roligt, ett jävla drag tills ... ja, ni vet ju att allt blir aldrig som man tänkt sig, speciellt inte på nyår. Så ja, det var ju självklart ett gäng karlar som skulle börja bråka vid 11 tiden när dom var lagom rund om fötterna, så det blev ju ett jävla liv, men det löste sig till slut så när dom hade dragit så festade vi vidare och firade det nya året, så kvällen och nyårsafton blev rätt lyckad till slut så jag är nöjd, plus att man fick max i magen innan man drog hem så det satt också jävligt fint!

Ni får se bilder sen närjag fått tag på några och när jag orkar lägga in dem, för det gör jag verkligen inte nu! Idag får vi se vad som händer men en sak är säker och det är att det blir jävligt lugna puckar!

RSS 2.0