Nya Tag

Japp så är det, alla som känner mig förväntar sig och vet att jag alltid är glad, alltid utan anledning, alltid skojig och skämtsam och med ett leende på läpparna, så är det och det kan jag själv erkänna, därför tror dom flesta människor att såna som jag aldrig kan vara ledsen, sur arg sårad?

Idag känns det mycket bättre, tror att jag behövde få vara sur och nere igår, göra av med lite agressioner, vara hemma och tänka och bara vara samt varva ner min kropp. Synd bara att jag ibland inte kan kontrollera mina agressioner och att de går ut över andra som minst förtjänar det.

Jag decka vid 11 igår efter jag kikat en film, låg och läste ögonen gick i kors blundade någon sekund och vakna i morse, pappa hade hittat mig med tv, dator och allt på samtidigt som jag ligger med kläderna på och en bok i handen, snacka om en sliten och trött bella!


Liiite smygreklam kan man ju göra höhö ;) näe men ett tips för er som letar efter en bra julklapp present något till hemmet i form av småsaker eller möbler så you name it ! Divas boning har faktiskt allt mellan himmel och jord, billigt och dyrt, gammalt och nytt så kika in vetja! Finns både i Gävle bakom donken och i valbo köpis! :)


Så ja imorse var man rätt så pigg kändes som sagt skönt att tare lungt, jobbet gick bra idag också, jag trivs verkligen!

Nu snart blire pizza här hemma, gött gött sen kommer världens bästaste och hämtar mig så blire filmkväll på slottet i vanlig ordning, usch vad sliten jag är i kroppen känner jag fan jobbigt att jobba haha ! Men ändå, mer lindrigt än att supa som en tok vilket jag annars brukar göra så man är ju faktiskt rätt härdad haha!

Take Care!


Falling Walls

Kvällen& Filmen var super igår. Käka först på buddys med Gurra efter jag varit över hos syrran, gott gott. Sen ladda vi upp med chips läsk och godis och gled in på bion. Skit bra film! Usch, i loved it! Verkligen, börja fan nästa böla blödig jag är då jag som brukar vara sån hårding annars haha närå ;)

Jaja, lång dag idag, mycket folk men roligt. Tills .. vet inte när, alla kan väl ha deppperioder i livet? Min börja idag strax innan fem, vet inte varför det bara kom, små sakerpå en gång blev en stor sak, som att någon hängde över ryggen på mig och någon sög ut livsluften och energin i min kropp, att alla väggar rasar, jobbigt som fan.

Jobbat hela dagen, jobbigt men kul med mycket folk lite trötter nu, men mest less. Ikväll blir det en " att göra ingenting" kväll, ska gå och köpa godis nu sen duscha och krypa ner under täcket och kika film, sen så småningom sova, jobb imorgon också.

Fan, fan, fan

Hare så kul där ute era alkolister, röjj sönder / nykteristen här hemma


Lugna men trevliga puckar!

Jovisst,har jobbat hela dagen man märker att julruschen börjar komma sakta men säkert! Jobbade dessutom över lite, sedan sprang jag in och inkassarade ett par nya skor, typ "wannabe uggs" nästan. Inte supersnygga men varma och billiga fan det som räknas i min värld, iallafall just nu!

Sen köpte jag även en julklapp till syster yster, men säger inte vart och vad eftersom hon läser bloggen mohaha ;)

Sen tog jag bussen in till stan och inkasserade mig en fin klocka som jag suktat efter ett tag, så på ett litet tag har man gått från rik till nästan pank ? kul? Näää, men men har faktiskt gjort av med pengarna på något hyffsat vettigt för en gångs skull.

Ska kila hem till syrran en sväng, sen om ett tag kommer gurra och hämtar upp mig så ska vi käka på buddys sen blir det bio, twilight ska vi se verkar fan bra men får se som sagt! Så det blir ganska lugna puckar ikväll med myspys eftersom jag ska upp och jobba imorgon, skulle vara gott med en öl men är fan inge sugen på en fylla så nejtack till drägg denna helg!


En bild på mig och bästaste Gurra från arjeplog där vi med massa andra goa norrläningar och gävlebor firade midsommar 08! Oförglömligt!




Ha en trevlig fredag folket!

Breath taking!

Kan jag lova gott folk fyfan, har inga ord.

Har varit på divas hela dagen idag, vid lunch kommer ett blombud in och pratar med chefen, chefen pekar på mig och blombudet kommer fram och räcker mig buketten, jag kollar först förvånat på chefen sen på budet, och säger till chefen: Fan fina blommor du fått av karln din ska jag ställa in dom? Hon ba : nee ditt pucko dom är ju till dig! Jag kollar först förvånat sen brister jag ut i skratt eftersom jag trodde hon drog ett dåligt skämt men sen drog man kommentaren : men seriöst är dom till mig? Hon ba: MEN JA!? Och då tappa jag andan nästan, vem fan skickar blommor till mig ? varför liksom? Så jag frågar blombudet kanske tusen ggr om det är verkligen mig blommorna är till så dom inte skickat fel. Men det visar sig ju som sagt att det är faktiskt mig blommorna är till. Alla kunder i butiken, chefen inklusive mig är lika nyfiken och förvånade som mig och väntar på att jag ska läsa kortet, vilket visar sig vara från världens bästa gurra.

Jag var en milimeter ifrån att börja grina för att jag blev så glad, har aldrig blivit så uppvaktad eller fått någon sån fin blomma i hela mitt jävla liv! Helt sjukt blev så förvånad och glad och helt borta i skallen så jag visste inte vad jag skulle göra, helt sjukt det är fucking unbeliveable! Och ja, kanske sa tack tusen 457495747458 ggr till gurra, och jag sa även att han betyder otroligt mycket i mina ögon, är glad att jag har han oavsett om han skickar blommor eller inte och det hoppas jag han vet. Han ba: Ja såklart jag vet det, men nu vare så att jag ville ge dig dom punkt slut. Jag ba: Ja jagvet, men om du nu ville ge mig blommor hade du fan inte behövt tagit i för kung och fosterland eftersom blommorna som jag fick är enorma och enormt fina! Helt sjukt har aldrig sett en sån fin bukett! Ser ut som en brudbukett! Jag vill inte ens veta priset shit alltså! Han ba men det är du värd.

Alltså kan ni tänka er hur glad jag känner mig ? Hur uppskattad? Jag vet att jag har många andra vänner som uppskattar mig och det tackar jag för, men detta var fan too much shit, fick fan kramp i kinderna för jag gick och log hela tiden, för jag vet att han jämt med jämna mellanrum berättar hur mycketjag betyder för han, och jag gör detsamma med han, vilket gör att man mår väldigt jävla bra, det vet du om också gubben, men du vet att jag älskar dig, och du betyder otroligt mycket! Och tack ännu en gång för blommorna, vet fortfarande inte vad jag ska säga!







Sjukt fina blommor, skit svårt att acceptera att dom är mina att jag fått dom av en av mina närmaste vänner, helt sjukt!




Från något kul till något annat kul bion igår var klockren vilket man trodde och det var kul att träffa johanna. I helgen ska jag dessutom jobba extra på divas i valbo, så om ni har vägarna förbi så får ni gärna komma in och heja tycker jag :)

Ska käka & duscha och sånt nu sen knalla hem till syrran och kika film, sen om det inte blir försent ska jag även träffa gurra en sväng och krama sönder han! :)

Ciao ciao


Äntligen!

Ja för det var bra jävla längesen sist, blir alltför sällan! Och det är för idag ska jag träffa johanna, min sk. bästa kompis som jag träffar ca 1 gång i månaden just nu, vilket är tråkigt men vi vet fortfarande vart vi har varandra, och vi är fortfarande bästa vänner, vilket är viktigast!


Så det ska bli super kul ! :) så nu är jag bara hemma en sväng, ska möta henne vid 6 ska ner på stan och kika, käka och fika lite sen blir det bio, bara hon och jag ! känns bra som fan och + i kanten för att vi ska se madagaskar två! ettan är ju helt klockren så har goda förväntingar på 2an också, och ni som känner mig så vet ni ju att vi har sån sjukt jävla bra humor! haha, så ja vad kan jag mer säga än att jag kan garantera massa skratt ikväll, med eller utan madagaskar, vi skrattar alltid!


Diggar den här bilden, vi ser så mysiga och lyckliga ut tillsammans, som ett kärlekspar nästan! haha, fast det är vi ju på ett sätt, fast vi skiter i sex och äktenskap! Fast dom flesta säger ju ändå att det är som att vi varit gifta i 30 år, eftersom vi använder samma ord när vi pratar + att vi avslutar varandras meningar så ja? haha fan, usch vad jag älskar dig kvinna!




Veckan har gått fort, allt flyter på bara ETT problem, men hoppas det löser sig innan dagen kommer, hoppas verkligen det. Jobbet har gått hyffsat, är inte bankrutt direkt så ska verkligen inte klaga!

Igår efter jobbet gick jag hem till anders och kika en skräckfilm, den enda genren vi brukar kika på när det gäller film. Och den var rå äcklig fy i helvete! Både jag och anders satt som på nålar, fyfan. Visst jag brukar vara en räddhare när det gäller skräckfilmer, men denna tog fan priset usch usch! Och i vanlig ordning kommer jag inte på namnet, men den var bra, men fööör läskig!

Tro det eller ej men idag har jag varit in på bibblan pga. ett skolarbete då vi ska läsa böcker. Jag gillar faktiskt att läsa, bara jag känner själv att jag är intresserad av själva boken, annars går det inte. Men eftersom jag aldrig är på biblan så hittar jag som en nål i en höstack, så därför fråga bibloteks kärringen, får ursäkta min benämning men hon var en riktig kärring, det är alla biblotikarier så get jused to it ! Men iofs, jag fråga ju inte bara en gång om en sak gällande böcker, tror hon fick lyfta arslet från stolen minst 10 ggr och svara på minst 1000 olika frågor, haha var faktiskt lite kul, hon måste ju också röra på fläsket lite ! kan ju inte sitta där bakom disken och bli fet om dagarna det går ju inte!

Jaja, det var iaf min höjdpunkt på min dag än så länge lite kul måste man ju få ha ! ;)

Ska börja läsa en av böckerna nu, lika bra att börja i tid, sen ska jag möta upp sötnosen

See'all looosers !


Helgen gick fort, för fort

Visst visst, helgerna brukar gå fort eftersom jag räknar helgen som två dagar bara, två dagar till att kröka en dag till att slappa sen börjar helvetet igen typ. Men den här helgen har gått ruskigt fort, ja ja sånt som händer!

I torsdags efter praktiken så drog jag in till stan för att träffa kimpan eftersom det var tusen år sedan, så kul att hon fått ett jobb! Så ja, vi hade massor att prata om, gick runt och kika och självklart drog vi en fika också, men den här gången fikade vi på nya kafèt på flanör istället för på georges. Vi tog oss varsin bagel och en koppvarm choklad, riktigt gott och fräscht!

Jag och sötkimpan! :)
 Är nog en bild från en fest hemma hos linns pojkvän simon, också för bra längesen!



Jaja, efter jobbet på divas i valbo så drog jag och min praktikpolare och även klasskompis Lisa en sväng i valbo, där efter drog jag hem en sväng senare till slottet där jag mötte upp dennan sen var ju bärsa, löhman och gurra där redan. Satt där ett tag och drack lite, sedan drog vi vidare hem till gusten i åbyggeby där det var en drös med karlar. Och ja, där satt vi hela kvällen, riktigt trevligt faktiskt och riktigt mysig stuga hade han också! Jag bärs och löhman tog en taxi därifrån vid 3 tiden eftersom gurra somnat på soffan där, så slutade det med att man slagga på slottet.

Lördagen vaknade jag upp på slottet tog mig hem, dega hela dagen sedan mot kvällen drog jag och dennan till slottet igen. Satt där och drack ett tag, gurra hade redan däckat efter en hård dag och bärs och löhman var trötta efter hockeyn. så jag dennan josse och gusten satt och korka upp. Sen kom bylund efter ett tag, och då drog vi in till stan med han och käka och grejer, sen drog vi hem till gusten och lira guitarr hero, så kvällen slutade bra ändå! Hade roligt speciellt åt dig gusten ditt pucko haha! Och själv kom man hem vid 5 tiden imorse, jag gick och la mig när mamma klev upp till jobbet haha bradär ! (Y)

Idag sov jag till halv 3 eller kunde sovit längre men pappa väckte mig. Idag ska jag städa, plugga sen blir det filmkväll på slottet också i vanlig ordning!

Kul att det kommit så mycket snö förresten! Vill åka skoter ja ! Plus att jag måste införskaffa mig ett par varma skor, snöstorm ute nu förfan!

hare gött !

ONSDAG

Japp, ONSDAG. Var tvungen och förtydliga att jag skrev på svenska denna gång, förra onsdagen skrev jag på engelska och trodde jag hade varit så duktig och stavat rätt, antingen hade jag gjort det och dennan är dum i huvudet, eller så skrev jag fel, låter mer rimligt faktiskt, men dennan är ju pantad hon också så ja, 50, 50 kanske ? Haha ;)

Närå, jag älskar dennan ibland typ.. men hon är rätt pantad ;) men det kan jag säga utan att hon sätter sig i ett hörn och trycker och vill försvinna från allmänheten, så det är lugna puckar!

EN av mina och dennans tusen pussbilder genom våra tider tillsammans haha, och jag lovar er, det är inte en! Den här bilden är knäppt hemma hos adde när vi var på fest där, ett bra jävla tag sen.


Jadu, veckan har gått bra tycker jag, jag mår bra, eller hyffsat fysiskt, men super psykiskt typ. Går bra på jobbet, praktik imorgon så ja? Känns bra också eftersom man har hyffsat koll i skolan, enda lilla problemet är att jag har prov nästa onsdag, jobbar mån tis nästa vecka så hinner inte plugga då, inte idag, så ja söndag en sväng isf? vilket INTE räcker, men men om man heter bella adolfsson så brukar det mesta ordna sig som timbaktu säger " det kommer ordna sig, det gör det alltid, det kommer fixa sig till slut inge tvivel om det lala " typ.

Haha, vill ni veta en cool grejj förresten ? Vissa kanske vet redan men wtf. På svenskan i skolan håller vi just nu på med språkhistora, visste ni att förr i tiden kunde engelsmän och svenskar förstå varandras språk för dom var så lika? Och att t.ex. persiska, grekiska, tyska, svenska är rätt lika eller iallafall var och massa grejjer, inte så stor koll men något sånt, fan vad coolt! Att vi har varit skit lika som språk men att det vuxit ifrån typ. Men det finns vissa ord som fortfarande är lika, var typ blå på svenska och blue på engelska och nått mer språk, men men minne som en guldfisk, eller rättaresagt onödig information på ett sätt, men coolt som fan på ett annat höhö. Jaja, för er skolkers eller oallmänbildade jävlar där hemma som sitter och trycker där fick ni er en kort svenska lektion ;) jävligt kort rättare sagt.

Jaja, väntar på pizza nu av far min, gott gott magen kurrar som bara den. Efter det ska jag ta en lång och skön dusch sen kila hem till syrran på film+mys, hon börjar bli sjuk tror hon du får krya på dig hjärtat! Men blir väl så nu, vintern kommer alla är fan sjuka.

Ja ja, för er som är sjuka där ute krya på er, och för er som inte är ... hoppas ni blir mohaha ;) närå skojja bara, nu kommer jag säkert bli straffad så jag ligger med 40 graders feber imorgon, men jag skoja faktiskt bara, för er som inte är sjuka, ät nyttigt och frukt och grejer så ni inte blir det ;)

See you later aligator whopidopidoo...

Bakis? Faktiskt Inte!

Nehe du där fick jag er! Man kanske trodde jag skulle vara det idag, eftersom jag varit nykter i två veckor, och ja hade i princip sparat mig till denna helg men inge baksmälla mohaha!

Veckan på praktiken gick bra, lika kul som alltid lite tråkigt att DU ska sluta, du är en av många saker som gör det roligt på praktiken, det är du som hjälpt mig, tycker det är så tråkigt som sagt, men jag kan ju tyvärr inte påverka något, hoppas bara att vi kanske träffas ändå. Fick även reda på att nu är det ännu mer säkert att jag får extra jobb tills julhelgen, enligt en anställd vilket känns bra!


I fredags efter praktiken kom Gurra och Fredde och hämta upp mig och Dennan hos mig, vi skulle nämligen följa med bröderna till deras stuga i Lofsdalen över natten, så ja vi satt och underhöll oss i 4 timmar i bilen stanna och käka, sjöng och drack, medans Gurra fick dricka juice haha. När vi kom fram var det mörkt, men då påvägen såg man att det var fin natur, vilket jag uppskattar mycket när man åker bort, man får se saker man inte är van vid där hemma!

Tillslut kom vi fram vid 9-10 tiden kanske vi packa in allt osv, börja dricka mjölkdrinkar och glögg, sen satt vi och mös framför brasan, lira kort, snacka, lyssna på musik och allt sånt, bara myste till helt enkelt! Vaknade på morgonen åt en god frukost osv. Sen när man kliver ut för första morgonen ciggen så blir man bländad av en stark sol, sen får man se vilket jävla pangläge dom har på stugan! Bara några meter framför stugan ligger det en stor sjö, och berg på andra sidan, solen skiner på vattnet, bäcken pårlar -stava- brevid huset och allt är ja, obeskrivligt vackert! Låter som en fiolsof, men som jag sa så tar jag verkligen vara på när jag får se fina ställen i naturen, vilket man inte får göra i den här skitstan, jag bara njöt. Så ja. det var en lyckad fredag/lördag förmiddag, riktigt mysigt och kul!








 
Måste bara tillägga att den här mössan fastnade jag för, var typ freddes och gurras farsa, varm men snygg? hmm, tveksamt! haha, men men som ni ser så klär en skönhet i allt, även i en mössa som denna ;) haha. Och ja, säger det igen, var otroligt fint där uppe helt sjukt och snön var bara ett plus i kanten, nästa gång ska skotrarna med !

På lördagen när vi kom hem fixade vi till oss bara sen så drog jag och dd hem till slottet igen, där vi drack lite med gurra, fredde, bärsa + några till. Sen drog jag och dennan och grabbarna hem till freddes jobbar polare larsa i mårdäng, var där större delen av kvällen riktigt trevligt och fint/ mysigt hus! Sen drog vi hem till slottet igen där kvällen slutade kan man säga efter ett tag.

Idag har jag inte gjort så mycket, har som sagt inte varit bakis på hela helgen, liiiite i lördags morse kanske, men det berodde på att jag hade sovit så lite eftersom vi klev upp tidigt haha ;)

Om ett tag kommer bröderna och hämtar upp mig, så blir det filmmys på slottet i vanlig ordning, söndagstradition haha.

Vad har ni gjort i helgen ?

Wednesday

Onsdag med andra ord, haha just när jag skrev ordet blev jag lite tveksam om det var just det ordet som betyder onsdag haha, bradär bella bra!

Sista skoldagen denna vecka idag då, eftersom jag har praktik på divas tors&fre, skönt och roligt som fan. Kliver upp nån timme senare imorgonbitti, är iallafall något.


Kom precis hem ifrån syrran, jag hon och david har precis kikat på Saw 5. Har alltid älskat saw filmerna, inte för att jag är någon sadistisk jävel men dom är bra helt enkelt även fast dom torterar folk i dom, vilket gör filmens handling bra medtanke på spänningen, och det är ju faktiskt inte på riktigt! Men det jag ville komma till var att Saw filmerna har blivit sämre och sämre, bristen på idèr inför nästa film har blivit större därför slänger dom bara ihop det mest lämpliga men som inte passar ihop med tidigare filmer i princip, dom försöker få det att se ut som det, så att vi som sett tidigare filmer ska bli förvånade.Men nu rynka man bara ögonbrynen och sa -Jaha-? Så ja, är lite besviken faktiskt medtanke på hur bra dom första filmerna var, men men saw är ju ändå saw


Buhuuu, scary and rå film, but i like it! Mohaha. Förresten för er som inte sett någon av saw filmerna och som gillar rå skräck så är det ett absolut bra film tips, speciellt dom första filmerna!


Tänkte lägga mig framför tvn som en strandad säl en sväng nu innan jag sussar, hare gött gott folk!

Förresten, ville bara skriva en liten gratulation till min syster lisa och hennes kille david som förlovade sig nu i förra veckan har fått ringarna och sånt så ett stort grattis till er ! :) Är riktigt glad för eran skull, speciellt för syster yster min älskyou!

Nykter, nykter och åter nykter

Jovisst, blev till att festa nykter denna helg med, men lika glad för det är jag eftersom det går precis lika bra utan alkohol ;)

Men nu i helgen då jävlar, fasen vad gott det ska bli med en kall öl!

Jaja, i torsdags kikade jag film hemma hos anders, popcorn och massa skit pyssla han om mig med och grejer, saft också skönt att vara sjuk ibland mohaha! närå, suger rätt hårt ändå, bättre att vara frisk.

Helgen har jag spenderat med gurra och löhman och alla dräggungar, lika kul som alltid! I fredags drog jag först hem till syrran och kikade en rulle med hon, david och hans brorsa, knepig jäkla film inte så bra men jaja. Efter det tog jag bussen till hille och mötte upp dennan så kila vi som sagt in på slottet, lika drag som vanligt, vi spenderade hela kvällen där och folk vällde in hela tiden tyckte man, efter ett tag kom även Anders och lite folk dit vilket var kul, jag och Anders gjorde iordning kyckling, hollandiesås - stava- och spagetti hos gurra, hungriga jävlar. Kvällen slutade väl vid 3 snåret då jag och Anders tog en taxi hem, snällt att få snålskjuts hem!

Och ja, tack vare dom här lugnade tabletterna så sover man ju så jäkla länge, annars brukar man ju nästan vakna med tuppen när man är nykter, sover ju bara länge när man är bakis men icke sa nicke.

Lördagen spenderade jag framför två filmer, någon thriller action film som var hyffsat bra faktiskt, sen till mamma mia var tvungen att se den och se om den var så bra som alla säger, och ja tammefan de varen bra musik och hela köret, jag gillar't! Senare på kvällen kom gurra och hela ligan och plocka upp mig i pjucken åkte ett tag kring stan och dunka lite sen till slottet och öste på. Haha, jadu kvällen var bra till en början tills det bara blev bråk av hela skiten, så jag dd jonna mfl drog på fest hos Robin istället, var roligt faktiskt så ja kan ju sammanfatta helgen att den har varit rolig och trevlig trots i nykter tillstånd!

Nu sitter jag i skolan, har nyss haft prov i avtalsrätt osv i rättskunskap, gick nog bra ska vi se, håller tummarna. Ska kila och möta virrpan nu, ska handla käka sen jobba.

See you later aligator !

Keep it up with the drugs aaaiiight!

Haha, och ja helt seriöst känner jag mig som en stoor pundare! Fick reda på tackvare bipacksedeln på pillerna jag tar till kvällen att det blockerar vissa saker ihjärnan och hjälper bla. om deprission? haha, jadu fråga mig inte bara dom funkar säger jag!


Igår blev det att jag knalla hem till Anders vid 8 snåret på kvällen, kände att jag behövde lite frisk luft + lite vänskapligt umgänge, så det kändes bra! Är helt slut i kropp och själ och sover nonstop pga. alla mediciner jag proppar i mig, känns inge bra eftersom jag är en jäkla energikick som människa annars, ja ja får se framåt som sagt och hoppas att skiten går över snart, hoppas och hoppas det SKA gå över medtanke på alla medicinerna, men men nog om mediciner och allt skit!


Thihi, tyckte att både ni och jag skulle få er ett litet fniss när ni ändå var in och kikade. Sen äre ju så att jag verkligen känner mig som en gammal tant i kroppen just nu, ingen ork till någonting, känns ju ... superkul? Och detta var absolut inget påhopp emot er gamlingar där ute, vill bara inte bli gammal thats it!


Ikväll ska jag över till syster yster, vi ska laga tortilini som ni alla vet att jag älskar över allt annat typ, muuumms detta är verkligen vad jag behöver just nu, någon som bryr sig om mig och pysslar om mig, tack mina goa syster, älskar dig! Sen ska vi självklart se på film och mysa till också :) så ja god mat och myspys står next på listan! Sen får jag hoppas jag blir bättre i ögonen, rätt svårt att låta bli att klia.


Adiòs Amigòs!

Hon gjorde det igen!

Yepp yepp, jag gjorde det igen! Jag som lyckas med det mesta har förutom borelian, dragit på mig en förskylning och även ögoninflammation? Ja jävla olycksfågel med andra ord, vet inte hur jag lyckas med allt, men lyckas det gör så det stänker om det!


Så ja, söndagen slutade iallafall på slottet med en myskväll med grabbarna fin avslutning på en galen helg. Ja sen så började dom tunga skoldagarna igen, och ja inte gjorde det saken bättre med förskylning + ögoninflammation. Så ja jag kämpade mig igenom måndagens lektioner + jobb därefter sammasak på tisdagen. Sen sa ögonen nej, så nu har jag fått några droppar utskrivna av läkaren som jag ska ta så får hoppas det blir bättre dessutom har jag spenderat hela dagen hemma.


Och ja, självkänner man sig som rena pillerluddret med alla mediciner man matar in i kroppen nu haha. Men men får se framåt, men jag tycker jag är rätt duktig som kommer ihåg alla mediciner man ska ta vid olika tidpunkter!



Ja, jag som brukar ha bra immunförsvarar som är sjuk ja ca 1 gång om året? Istället har man nu dragit på sig jag vete fan hur mycket sjukdomar och grejer, helt sjukt. Så ja om någon där ute har någon sjukdom som ni vill bli av med så kan ni ju bara höra av er!

Blir ingen praktik för min del imorgon eller på fredag pga av ögonen, ser typ ut som en knarkare/alien haha. Så ja, blir lugna puckar, vet inte vad som händer ikväll blir väl relativt lungt iallafall!

Sköt om er folket där ute så ni inte blir sjuka, är inge kul speciellt inte med alla på en gång haha!

 

Festa nykter?

Låter lite knepigt men där hörde ni rätt gott folk! Igår var jag och härja med löhman och co på några fester spik nykter! Kändes faktiskt rätt bra, eftersom jag var som dom som var fulla typ haha. Folk fråga verkligen om inte hade druckit haha då äre illa!

Men iallafall fredagen kan man inte säga så mycket om, blev bara en myskväll med film och co hemma hos syrran. Skulle dragit förbi slottet men fanns ingen ork i kroppen till det. Så det blev rätt tidigt för min del, rätt skönt för omväxlingsskull!


Haha, skrattar jämt när jag ser den här bilden, även fast den inte ser ut som något speciellt.
Men det är iallafall en bild från när vi var i Arjeplog över midsommar. Grabbarna står och turas om att knäppa kort vid arjeplog skylten och när det är dags för gurras tur att knäppa står Anders och jävlas genom att peta han med en pinne så gurra får damp, haha och det ser så jävla fult ut.



I går lördag så blev det en chill förmiddag framför filmer i sängen. Framemot kvällen kom ling och hämta mig och vi åkte till slottet där bärs,bröderna jessika, arne och jonsson var. Satt där och härja ett tag. Fredde nuppa ihjäl tomten dessutom HAHA! fyfan vad vi skratta, tomten är dööö! haha. Jaja, efter vi suttit på slottet ett tag drog vi på fest i trödje hos jennie, var som en begravning där borta, helt segt så vi bestämde oss för att rycka upp stämningen så vi börja härja i vanlig ordning. Det sluta väl med att det var helt blött på golvet efter ett antal spilldra groggar och öl, stolar som var sönder + att folk trilla pga av det hala golvet, haha vacker syn iallafall! Såre ska vara, äre fest så äre!

Efter vi varit på trökfesten i tröje så drog vi vidare på maskeradfesten hos jonte. Där vare också lite seg stämning som vi försökte rycka upp utan success. Så därför tog vi bussen fullpackat med folk in till stan en sväng sen slutligen tillbaka till slottet. Var på slottet ett tag sen fick jag skjuts hem igen av snälla ling. Var rätt trött vid det laget kan man ju säga. Så ja kom väl i säng vid 2 tiden?

Vaknade nu vid 11, nyss käka frulle osv. Idag ska jag förmodligen först åka 4hjuling med Anders och grilla och grejja :) myspys, sen träffa syster då hon bla. ska få färga håret på mig.

Vad händer för er del idag? Eller blir det bara en vanlig bakissöndag i sängen ? Mohaha

Hare guld, hörs!

RSS 2.0