Repris på spökrunda!

Jomenvisst, igår drog vi ut igen med brist på annat, det är så här vi tillbringar vårat jullov haha, men faktiskt är det roligt och läskigt på samma gång, det får igång nerverna sen är det kul att umgås med folk samtidigt.

Igår kom dennan först hit en sväng, sen kom jonna och jocke och hämta upp hos här vid halv 12 tiden. Då drog vi till stigslund för att möta upp ling och carro sen bytte vi bil till lings bil. Sen bar det av, första stoppet var norrfly igen, och ja om jag säger så här, jag var riktigt bestämd på att gå upp på översta våningen, men så fort vi kom in på entrè plan och skulle knäppa ett kort ner i källaren så small det till nere i källaren innan blixten på kameran gick av, och fyfan vad alla blev rädda, vi var inte direkt välkommna om jag säger så. Vi gick runt lite på bottenvåningen men sen beslöt vi oss för att åka, man ska respektera dom döda ifall de inte vill ha en där. Men det konstiga var att något sånt inte hände i förrgår när vi var där, men dom var väl antagligen trötta på oss.




Nästa stopp var prickiga huset, och ja om jag säger så här så var ju det inte världens lättaste att hitta haha. Först tog det kanske 45 min att hitta vägen vi skulle åka in på, sen yttligare 1 tim att hitta den lilla stigen ner till huset, så vi gick runt på en lantväg i ca 1 timme fram och tillbaka innan vi hitta det, fyfan men skönt med en promenad faktiskt! Riktigt långt gick vi. När vi äntligen kom fram var det bara jag jocke, ling och carros om våga gå in i själva huset. Och ja, eftersom huset är sen 1800-talet så var det inte direkt stabilt i golv och trappor, och vandalyserat även här. Det var inte så jätte läskigt där, men lite obehagligt medtanke på allt som var skrivet på väggarna som tanten som bodde där på den tiden skrivit. Men inget hände vad vi märkte iallafall, förutom att vi höll på att skita ner oss när vi hörde att det knaka i skogen.

Men men sen begav vi oss hem, och ja snacka om att hela högen var trött, ling satt och nicka framför ratten och alla andra sov ungefär. Jag och dennan kom hem till mig vid halv  7 tiden då morsan skulle upp och jobba, bradär (Y) sen blev det bums ner i sängen, fyfan. Vaknade vid 3 idag, dennan drog vid 12 för hon skulle till valbo. Snart kommer syrran hit och färgar mitt hår, sen ska jag iväg och träffa carro en snabbis sen åka till hille och mysa med lina ikväll, blir skräpmat, skitsnack, godis och film, jag gillart!

Spoookie Lookie!

Kan du fethaja typ !

Igår var jag dennan, jonsson, ling och elin på spökrunda! Ekblom och nå brudjävlar var med också men dom var de mesigaste jag träffat på på länge eftersom de vägra kliva ur bilen. Men men är man chicken så är man! Vi var iallafall först till mentalsjukhuset i norrfly, jävligt äckligt må jag säga, men häftigt! Fast jag ling och jonsson gick runt hela huset samt bottenvåningen, elin och dennan klev typ bara innanför tröskeln. Sen beslöt sig jag och ling för att gå upp på mellanvåningen, ingen annan vågade, men sen tjata jag med elin upp, var lite spänt och kusligt men det hände inget. Men sen när vi skulle gå ner från mellanvåningen fick ling en smäll i bakskallen vilket var jävligt obehagligt måste jag säga, men häftigt.


                      


  
Sen drog vi en sväng förbi skogsträdgården och axmar slott och det, samt vita huset, men det var inga höjdare, sen var vi förbi hagsta och sladda runt en massa med ling för att vi skulle fördriva tiden medans vi vänta på jocke och jonna. Sen blev det körv på gdg sen hemgång för mig och dennan vid 3 tiden. Vi vågade inte sova själva förstår ni haha ;) Jaja, blev inte mycke sova av eftersom vi skrämmde upp varandra plus att dennan snarkar som en gris haha!

Jaja,idag drog vi ner på stan en sväng med carro käkade lite osv, och nu sitter jag här och kikar astrids jul, pippi emil madicken och hela ligan, myspys! sånt som jag aldrig tröttnar på!



                                                      

Idag blir det förmodligen en till sväng med spökrunder, så vi kan gå upp på övervåningen på psykhemmet där de är bårar och obduktions rum och celler och grejjer, scaaaryyy! Sen ska vi till prickiga huset också, ruuliigt !

Slitet -.-

Kan jag lova! Känns som att i morse var den första natten/dagen på länge man fick sova ut, dom senaste dagarna har jag gått upp tidigt och t.om. tagit en sup på det så man har ju inte varit direkt pigg på morgonkvisten.


Blir ett ganska långt inlägg det här, men det får ni stå ut med förtillfället, dessutom har ni något att fördriva tiden med ;) snäll sådär ja!

Men iallafall som ni kommer ihåg att jag skrev att det skulle bli tidigt ifrån gurra eftersom jag skulle upp dagen efter på mellandagsrean? Haha icke sa nicke, kom hem vid 3 tiden någon gång, sen upp igen vid 9, skööönt. jaja får skylla mig själv.

Och ja, upp på mellandagsrean dagen efter på fredagen med syster yster, helt sjukt trött efter en heldag på stan så jag slockna några timmar när jag kom hem. Sen blev det över till syrran och david på en julafton 2 eftersom dom inte firade jul med oss. Så vi käkade lite julmat, drack lite snaps och öppnade julklappar, myspys. Sen senare kom gurra och co och hämta mig så blev det film på slottet.

Sen igår klev man också upp i tid, eftersom jag följde med denise för att gadda sig, hennes första. Hon tycket det gjorde skit ont, haha och jag satt bara och garva åt henne, schysst så där ja. Hon skrev iallafall sitt namn denise samt hennes mellannamn emmy på magen, ovanför troskanten ungefär, blev snyggt! Jag blev själv så sugen när jag såg nålarna, hörde ljudet och såg reslutatet att jag också bokade tid hos tatueraren, men vad jag ska göra och när får ni inte veta än ;) suprise, suprise!



Efter dennan gaddat sig drog vi åter ner på stan på den förbannade mellandagsrean, helt sjukt vad folk är galna och desperata efter billiga kläder, dom trängs står i kö och stressar, fyfan jag gillar det inte, enbart jobbigt. men men, vi hitta lite linnen och trosor och liknande, men inte så mycket man borde hitta på rean.

Sen på kvällen blev det förkrök hos fredde som bor snett mitt emot mig, samma hus som min kära granne fia haha. Satt där och drack grogg sen kom fia, skalle och martin dit. Sedan drog vi på fest hos eken på norra där det bara var bratz och silikonbrudar, hmm inte precis mitt umgänge men jag var tvungen att stå ut hah!

Och ja måste berätta en sån jävla rolig grej, jag stod i kö till toan hos eken igår då det plötsligt kommer fram en av dom där silikonbrudarna, hon hade långt blont hår, bruna ögon översminkad men riktigt snygg samt snygg kropp. Hon presenterar sig och säger sedan " ursäkta bella, men jag är bara tvungen att säga att du är så jävla snygg, sjukt fin tjej! " - jag är bi. haha tänk er henne stå och flina lite generat och mig stå och gapa som ett fån åt kommentaren! haha kändes smickarande men ändå komiskt, så jag tacka och bocka och sa detsamma sen gick jag med röda kinder därifrån haha. Jadu, ni karlar där ute skulle döda för en sån brud, men bella hon har dom lindade runt lillfingret haha ! så jävla komiskt! ;D

Jaja, det var riktigt trevligt hos eken igår, över mina förväntingar. men men det blir vad man gör det till. Idag sov jag länge, finally! har ingen aning om vad som händer idag, det visar sig!

Jag sa ju att det skulle bli  ett långt inlägg ;)

Good Luck And Have Fun !

Juldagen

Precis, idag är det juldagen, eftersom det var julafton igår. Igår hade jag det riktigt trevligt, fick träffa farmor och farsans brorsa som jag inte sett på länge, käka gott, myste och kikade gamla kort riktigt mysigt så det var riktigt skönt. Sen var vi självklart till mormor/morfar och farfars grav och kikade förbi.

Och fyfan, har käkat som en idiot, känns som att ätit är det enda jag gjort haha+ sovit! har varit trött som fan. Sen imorse blev det ju inte bättre av att det var världens största frukost buffè på hotellet som man gottade sig i.

Kom precis hem ifrån e-tuna, ska duscha och käka sen åka hem till slottet en sväng,är supertrött så det blir inte sent, sen ska man ju ner på mellandagsrean imorgon också satt.


Hoppas ni har haft en toppen julafton allihopa!


Julafton!

Jajjemensan, klockan är halv tio på julaftons morgonen, gick upp halv 9 och har inte den minsta julkänlsan, har inte haft det alls detta år, är nog dels för att vi inte har något julpynt hemma i lägenheten eftersom vi håller på att flytta, vilket gör en stor skillnad, julpynt, godis och gran och hela köret är ett måste på julen! Men men eftersom vi inte firar hemma detta år så ska vi åka till farmor snart i eskilstuna och fira med henne och co. Kommer hem imorgon igen, så jag ville bara önska en god jul gott folk hoppas ni får allt ni önskat er osv !



Tjulululu ^^

Jag som många andra är väldigt kass på rubriker, sånt man får leva med.

Fredagen på bla. engeltofta var riktigt lyckat tycker jag! Först förkrök hos chiefen sen vidare till julbordet på engeltofta, god mat och trevligt sällskap klockrent med andra ord! Därefter fortsatte festen hemma hos chiefen. Jag blev inte kvar så där jätte länge eftersom jag började kl 10 på divas dagen efter så kvällen slutade för min del vid halv 1 tiden.


Fin fin fyllebild från en av många fester på slottet, denna är i från i somras tror jag, sångfåglarna igång! Jävla drägg lika bra det för det är så vi är haha!



Igår på lördagen jobbade jag först från kl 10 fram till 7, 9 timmar alltså jobbigt men skönt med många timmar, men eftersom jag jobbat mycket på divas på sistone så fick jag ledigt idag (söndag) vilket var riktigt skönt! Så då kände jag att jag förtjänade en fylla. Så igår drog jag hem till slottet på partaj vilket man har saknat! Så det var riktigt lyckat, massa folk man inte träffat på ett tag.

Idag sov jag ända till 2 sköööönt. älskar att sova haha ^^ Idag ska jag nu snart först på auktion på jobbet ringbolaget alltså, har haft en tävling där man kan vinna priser vilket vi ska vara med på ikväll alltså. Efter det blir det filmmys på slottet!


See you fuckers!


Julfest på engeltofta!

Jajjemensan! Vi på ringbolaget har blivit bjudna på julbord på engeltofta ikväll trevligt trevligt! Egentligen är det bara för de anställda på dagtid, men jag jill veronica arvik fick förtur från kvällstid eftersom vi troget jobbat så länge ;) Så det ska bli jätte trevligt faktiskt!



Det lite mindre roliga var att idag blev jag även inbjuden på after work med de anställda på divas, så det var synd att allt var på samma dag, men får hänga på nästa sväng istället!

Igår träffade jag gurra, lika mys och trevligt som vanligt var en vecka sen vi sågs nu så det var dags! Vi tog en fika på george sen gick vi på bio på "Dagen då jorden stod still" Vi hade väldigt höga förväntingar på filmen, den var bra i sin helhet men vi hade förväntat oss mer action vilket det inte var så jätte mycket av, det var mer drama men annars var den helt ok faktiskt!


Måste börja dona och greja nu tiden går så fort och har en del att göra innan ikväll, imorgon är jag back in buisness efter att varit sjuk så imorgon blir det jobb på divas i valbo kika förbi vetja!

Ha en trevlig fredag gott folk!

Influensa!

jajjemen, som jag sagt tidigare blir jag sjuk med jämna mellanrum nuförtiden därför jag haft ett uppehåll gällande bloggandet!

Jobbade i helgen, kikade film hos syrran på fredagen och tjejmiddag hos kimpan med massa tjejer på lördagen, jätte trevligt och mysigt samt god mat!

Det enda negativa var att jag blev sjuk den kvällen, hade 40 graders feber fick jag reda på när jag kom hem senare på kvällen så jag var inte direkt pigg hemma hos kimpan, men men shit happens! Jaja, så sen i lördags natt har jag bosatt mig i sängen i princip. Mår dock bättre nu men inte helt återställd.


Ville bara säga att jag lever som sagt!


trött trött tröttt ..

Kan man lugnt säga! Usch, märks att min kropp inte får sova ut, för jag är så jäkla trött, skola jobb och jobb på helgen ALDRIG kunna ligga och dra sig i sängen och sova hur länge du vill, men men är värt i längen, pengar är tid, tid är jobb
thats it!


Så hääär trött är jag, och då överdriver jag inte!
Men förhoppningsvis inte lika svinig haha. Men aptiten är nog rätt jämn ;)
Jag med min super duper humor, får skylla på övertröttheten.




Som jag sa så är jag jäklans trött, råkar slumra till stup i kvarten så fort jag tare lungt i en sek. men annars är det fin fint, lite hosta sen förskylningen och allt sen förra veckan men annars helt återställd (?) tror ja iaf.

Tänkte säga grattis i efterskott till denise och adde som fyllde 17 i tisdags igår alltså, så grattis grattis!

Märks att det är lov i skolan snart, allt blir slappare och slappare vilket är såå skööönt, man är klar med de flesta arbeten vilket gör att vissa lektioner utesluts.

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att tat det lugnt för engångs skull sen kila jag hem till syrran i snöovädret och kika någon film, som vanligt kommer jag inte ihåg namnet, men knepig film, riktigt b faktiskt.

Jobb imorgon, slapphörnan nu!

Hare Gött!


Extra knäcka som jultomte hell yeah !

Haha kan jag
lätt säga att det är nog fan det roligaste jobbet som finns, gå runt dela ut pepparkakor och glögg samt dela ut ballonger till små ungarna sen att man proppar i sig pepparkakor själv kan fan inte bli mycket bättre höhö.

Jaja som ni vet så extra knäckade jag som tomte idag på divas, ville få in julstämningen direkt så vi körde på för fulla muggar, riktigt lyckat blev det också, förutom sjävla utklädseln haha chefen säger : men gud det satt som ju ett smäck vilken söt tomte, men man brukar ju säga att skönhet klär i allt ! så kommer jag och säger: Jaa, allt utom som tomte! haha, jaja lät jävligt kul just då iaf enligt mig och bossen därför vi garva liksom ;) haha


Jaja, igår var jag hem till kimpan och tobbe till deras nya lägenhet, hade fått till det super mysigt verkligen! Glad för eran skull! Så när man kliver in innanför dörren så har sötnosen kim tänt ljus och lagat middag åt oss två, så himla gulligt skit go mat tacopaj med massa ost guacemole - stava- festa ost chips och massa annat nyttigt och gott ;) haha. Hade det super trevligt igår, mat trevligt och roligt sällskap kika idol, lira tekken 3 med kimpan tobbe och Alex haha kul som fan så ja kvällen blev super lyckad med mycket skratt, tack gumman måste göras om snart igen !


Säger det igen, oftast fyllebilder jag lägger ut här hmm undra varför? Jo för fylla är min hobby haha, närå inte riktigt såå illa men ni fattar grejen ;) Men men även fast halva min bh syns på detta kort, och mina tuttar ser uppuschade ut vilket dom inte är, dom är bara stora (fråga johanna) sen att man är bra rund om fötterna, men vet ni vad? det bjuder jag på! Men men medtanke på omständigheterna så tycker jag detta är en söt fyllebild på mig och kimpan så det så!

Idag blev det som sagt först tomte all day loong, sen kom syrran ut till valbo så gick vi runt och kika lite sen åkte och handla, sen hem till henne och lagade potatisgratäng med löfbiff, bea och fetaostsallad mumma! grymt gott blev det! Sen + i kanten för vinet, var ca två veckor sen jag drack sist, och ännu mer länge sen jag drack vin, satt riktigt fint med ett glas vitt! Förutom den goa maten så lira som vanligt lite gh3 jävla nördar men kul som fan haha + ännu mer vin :D sen blev det film och godis! Mycke skratt och mys jag gillart! Alltid uppskattat med våra kvällar syster, love you !

Kom hem för ett tag sen ska slappa lite till sen blire bädden för min del, ännu mer jobb imorgon, men tid är pengar, jobb är pengar thats it and i take it.


Byeee Byeee


Krasslig!

Kan man lungt säga, det började i måndags, förskyld feber och hosta usch uscha, men har kämpat mig igenom veckan men igår kände jag att min kropp inte pallade mer så tog ledigt idag från divas och vilade upp mig. Igår var som sagt första dagen utan jobb skola på dagen då bara sen blev det max med far sen hem till syster för att kika film, sadistik konstig och b film ? ja bra filmförklaring!

Såå skönt att sova ut, var ca 2 veckor sen sist typ. Är nog anledningen till att jag är sjuk, brist på sömn.

Jaja, mår bättre idag iallafall, har varit med johanna och tatuerat sig, blev skit snyggt! Hon skrev sitt namn i nacken typ, det var huong som gadda henne, du har blivit riktigt duktig tjejen kul som fan och se! Keep it up girl! Så om någon är intresserad så äre bara att höra av er till mig så kan ni få hennes nr, hon är riktigt duktig för att vara lärling gjort ca 70 tattoos än så länge!

Ska käka och dona lite sen blir det att träffa Gurra, han är också krasslig, två sjuklingar i en smäll typ får vad vi hitt på :)

Imorgon blir det iallfall divas känner mig som sagt bättre efter jag snortat otrivin och supit hostmedicin samt sugit i mig citron usch!  Jaja blir divas i helgen också ska ju vara tomte höhö ;) så kom förbi och heja så får ni pepparkakor av den snälla tomten samt att ni får säga vad ni önskar er till jul haha ;D


Ciao ciao !

RSS 2.0