Onsdag 26 Augusti

Nämen hallå alla härliga, det var ju inte igår om jag säger så!

Har inte haft någon lust alls att skriva nu i sommar, man ska ju inte skriva om man inte känner för det helt enkelt! Men men, tänkte göra ett tappert försök nu när skolan börjat igen och alla rutiner börjat så får vi se hur det går..

Som sagt, skolan har börjat igen, känns bra så man får den "överstökad" någon gång. Fan helt sjukt, tar ju studenten till sommaren, tiden har gått fruktansvärt fort!

Nu till våren ska alla treor i skolan få åka utomlands på praktik/buisness trip. Jag och ett gäng tjejer vill åka till sydafrika eller liknande och hjälpa fattiga barn, så vi ska ta kontakt med humanitära organisationer och ansöka om bidrag och stipendium osv så vi kan åka, vi har lite att gå på men om någon av er som läser skulle ha någon ide eller någon eventuell kontakt någonstans inom något så skrik till vetja, all hjälp är uppskattad !

Gårdagen var det lugnt i skolan, rätt segt nu i början vilket är positivt för oss, efter skolan vid 2 kom Gurra och plocka upp mig så åkte vi ut i monster båten några timmar, så jäkla kul! Speciellt igår för då var den näst intill vindstilla vilket är super bra, då blir det inte lika guppigt, klockrent! Åkte runt vid engelsberg, furuvik in till stan osv.

Mot kvällen blev det hem till Ronja och sänkte några kalla och snackade en massa, var ett tag sen man såg fruntimmret!

Nu blir det till att kvickna till så man tar sig till skolan sen,

Over&Out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0