Måndag 7 September

Whopido!

Som sagt, kan bli en del glipor mellan inläggen, men ni som läser, gilla lägget eller inte! Apropå ni som läser, vet ju inte vilka alla är, skulle vara kul om ni skrev en kommentar så ser jag vilka ni är :)


Helgen har varit spritfylld, i fredags firades becka som fyllde 18 år i onsdags sen ronja som fyllde då på fredagen 21 år, så grattis i efterskott här i bloggen! :) Började med att öla hemma hos ronja med henne, jocke, carro och robin, sedan åkte vi hem till becka där det var en massa nära och kära till henne samt alla hennes polare. Blev buffè och alkohol. Vid elva tiden blev det utgång, var inte så mycket folk på hangan men det var skoj att se viceversa, grabbarna som man kännt sen man var liten så det var skoj att se hur mycket de utvecklats :) så en riktigt lyckad kväll må jag säga!

Lördagen åkte jag hem till dennan som är nyinflyttad i stigslund, längesen man träffade familjen hennes och alla, så det var skoj att hälsa på och se lillkisen också! Efter det drog vi upp till alex och grabbarna där det var fullt ös, efter ett tag så kom mickeoch gänget och plocka upp oss, men dd var inte så sugen på raggen så hon hoppa ur lika fort igen. Vi drog några varv på staden sen blev det rockabilly i kungsgården, och jävlar vilket ös det var! Känns som att man kliver in i filmen dirty dancing där på logen, ca 200 pers står och twistar och dansar bugg, kan inte bli bättre än så! Vi var ute och ragga tills 9 på morgonen så var dåligt mör igår, blev en mysig hemmakväll med me and myself.


Har fått önskemål att lägga upp videon sen tacokvällen jag skrev om i förra inlägget sååå here we goo :)
http://www.youtube.com/watch?v=mKveUMJt7Uw

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0